Piet van den Akerboom

(Bewerkt)

Nadat ik een nieuw contract wilde bevestigen, was mijn maandbedrag ineens met 30 euro verhoogd. Ik vind dat je zo niet met je vaste klanten om kan gaan.

Je aan je eerste aanbieding houden.

Dag Piet,
Volgens mij heb je een dubbele review geplaatst. Ik heb al een reactie geplaatst onder je eerder verstuurde review.
Ik wens je een fijne dag!

cf knijpinga

(Bewerkt)

Wie zijn jullie en waar is mijn contract met mn eigen leverancier?

nogmaals ik ken jullie niet wat is dit voor bedrijf?

Goedemorgen,
Dank je wel voor het delen van jouw review. We vinden het jammer om te lezen dat deze niet positief is.
Zo te zien heb je na het plaatsen van de review contact met ons gehad....
Goedemorgen,
Zo te zien heb je na het plaatsen van de review contact met ons gehad. We hopen dan ook dat je vragen beantwoord zijn. Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen wij dit graag.

Ton van Rijn

Op zich goed, maar schandalig hoe je moest verlengen. Kon niet via de app en werd doorverwezen naar de site. Op mijn IPad kon dat echter niet. Daar liep je vast. Uiteindelijk wel via de computer... Op zich goed, maar schandalig hoe je moest verlengen. Kon niet via de app en werd doorverwezen naar de site. Op mijn IPad kon dat echter niet. Daar liep je vast. Uiteindelijk wel via de computer gelukt, maar dat duurde een paar dagen. In de tussentijd waren de tarieven weer verhoogd.

Zie boven. Zoals het nu werkte, heeft mij geld gekost.

Goedemorgen Ton,
Goedemorgen Ton,
Dank je wel voor het delen van je review. Ik vind het erg vervelend om te lezen dat het je in eerste instantie niet lukte om je contract te verlengen via MijnENGIE. Excuses voor dit ongemak.
Mocht je in de toekomst weer eens problemen ervaren wil ik je uitnodigen om direct contact met ons op te nemen. We hadden je namelijk op dat moment ook kunnen helpen en het probleem wellicht kunnen oplossen voor je. Nu ontvangen we dit bericht achteraf en dan kunnen we er helaas niets meer in veranderen.
Weet in ieder geval dat wij altijd al onze klanten te woord willen staan en willen helpen bij problemen.
Ik wens je nog een hele fijne dag!

R. Smallenburg

Geen klachten.

Lagere tarieven (grapje)

Goedemorgen,
Dank je wel voor het delen van deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Hopelijk kunnen we je snel weer eens een lager tarief aanbieden ;-)
Ik wens je...
Goedemorgen,
Hopelijk kunnen we je snel weer eens een lager tarief aanbieden ;-)
Ik wens je een mooie zonnige dag toe!

van Geert

Terwijl langzaam bekend werd dat de gasprijzen flink om hoog zouden gaan, kregen wij in augustus al een aanbieding om ons nieuwe 3 jaar contract alvast te verlengen ( voor december). We konden het... Terwijl langzaam bekend werd dat de gasprijzen flink om hoog zouden gaan, kregen wij in augustus al een aanbieding om ons nieuwe 3 jaar contract alvast te verlengen ( voor december). We konden het daarom opnieuw voor een redelijk bedrag vastleggen.

Goedemiddag!
Dank je wel voor het delen van deze mooie en positieve review! Wat fijn dat jij nog net op tijd je tarief scherp kon vastzetten voor de prijsstijgingen.
Bedankt voor je...
Goedemiddag!
Bedankt voor je vertrouwen in ENGIE en ik wens je een fijne dag :)

Piet Hack

Bijzonder prettig.

Geen.

Hi Piet,
Dank je wel voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat je onze service als bijzonder prettig ervaart en dat je ons aanbeveelt aan anderen.
Hartelijke...
Hi Piet,

Will

Bij afloop contract per 1 februari as proberen beter te adviseren

Overweeg ook een variabel contract aan te bieden als het bestaande contract verloopt.

Goedemorgen Will,
Dank je wel voor het delen van jouw review. Ik zie dat je ook een e-mail hebt gestuurd, hier zal ik een reactie op geven.
Hopelijk kunnen we je in de toekomst voorzien...
Goedemorgen Will,
Hopelijk kunnen we je in de toekomst voorzien van passend advies.

J. Koedoot

Positief. Maandelijkse informatie over verbruik en interessante info verstrekking.

Meer toekomstgerichte informatie over energietransitie en gevolgen voor consument op langere termijn.

Dag Joost,
Dank je wel voor het delen van jouw review! Wat fijn dat je positief over ons bent en dat je vindt dat we je interessante info verstrekken.
Ik lees dat je graag meer...
Dag Joost,
Ik lees dat je graag meer toekomstgerichte informatie met betrekking tot de energietransitie en gevolgen voor consument op langere termijn wil zien. Ik wil je uitnodigen om eens te kijken op onze website www.engie.nl bij product en advies, wellicht vind je hier al wat je zoekt. Zo niet dan mag je ons altijd vragen!
Ik wens je een fijne dag.

B.M.A. Duis

Heb ik al aangegeven in tevredenheidsonderzoek

als Engie een prijs doorgeeft dan kan het toch niet een week later veel hoger zijn ?

Dag Bennie,
Dank je wel voor je review. Het is jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over je verlengaanbod.
Op dit moment zitten we in een hele bijzondere tijd op de energiemarkt...
Dag Bennie,
Op dit moment zitten we in een hele bijzondere tijd op de energiemarkt wat voor ons ook nieuw is. Gezien de vele wijzigingen op het gebied van tarieven zijn wij helaas genoodzaakt geweest om deze maand de tarieven vaker dan één keer per maand te veranderen. Wij hopen dat dit in de toekomst niet meer nodig is. Onze oprechte excuses voor dit ongemak.
Ik wens je nog een hele fijne dag.

Roovers

Voldoende

Ik kan moeilijk het gebruik tussentijdsvergelijken met voorgaande jaren.

Goedemiddag,
Dank je wel voor het delen van je review. Wat fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt aan anderen!
Wanneer je je verbruik over de afgelopen jaren wil vergelijken kan je dit...
Goedemiddag,
Wanneer je je verbruik over de afgelopen jaren wil vergelijken kan je dit doen door middel van je jaarafrekeningen naast elkaar te leggen. Je kan al je jaarafrekeningen inzien via MijnENGIE of de ENGIE-app. Mocht je hier hulp bij nodig hebben mag je contact opnemen met onze klantenservice! Op onze website www.engie.nl/klantenservice zie je alle contact mogelijkheden.
Veel succes en een fijne dag gewenst!