Gert Visser

Op tijd een reminder gekregen voor het verlengen van ons energie contract. Dat vind ik een prima optie, omdat zo'n contract vaak niet de aandacht heeft, die het verdiend. Omdat het een langlopend... Op tijd een reminder gekregen voor het verlengen van ons energie contract. Dat vind ik een prima optie, omdat zo'n contract vaak niet de aandacht heeft, die het verdiend. Omdat het een langlopend contract wil de einddatum hiervan nogal eens uit je geheugen raken.

Goedemiddag,
Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent met ENGIE en de correspondentie over het verlengen van je overeenkomst, en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!
Ik wens je...
Goedemiddag,
Ik wens je voor nu nog een mooie dag toe!

Ton Wijnen

Uitstekend

chatten persoonlijk maken ,niet zo geautomatiseerd. Kreeg elke keer weer hetzelfde antwoord. Moest mijn vraag telkens herhalen. Kreeg zelfde antwoorden. Vraag was dus niet beantwoord. Jammer

Goedemiddag,
Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent met ENGIE en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!
U geeft aan als verbeterpunt dat de chatgesprekken wat u betreft wat...
Goedemiddag,
U geeft aan als verbeterpunt dat de chatgesprekken wat u betreft wat persoonlijker mag. Ik kan me dan ook voorstellen dat u bij aanvang van de chat gelijk te woord wil worden gestaan door onze chatmedewerker en niet de chatbot waarbij u de vraag moet stellen. Echter is dit zo ingericht om je ook volledig en concreet te kunnen helpen. Wij zijn innovatief ook met de chatmogelijkheden. Wij proberen de chatboth dan ook steeds te verbeteren waarbij herhaling van de vraagstelling niet meer aan de orde zal zijn in de nabije toekomst! Wij kijken hier samen met u naar uit!
Voor nu wens ik u nog een mooie dag toe!

A meijer

Slechte ervaring kan niet via app inloggen

Betere toegang via app

Goedemorgen,
Dank je wel voor het delen van je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet kunt inloggen in de ENGIE-app!
Natuurlijk helpen wij je hier graag verder mee zodat je gebruik...
Goedemorgen,
Natuurlijk helpen wij je hier graag verder mee zodat je gebruik kan maken van alle handige functies in de app. Wil je ons hiervoor je adresgegevens doorsturen per e-mail naar socialmedia.nl@engie.com?
Alvast bedankt en ik wens je een fijn weekend.

Jan post

Niemand gesproken, als je iemand als bestaande klant wilt behouden ga je toch geen sms sturen je kan verlengen…. Dan ga je toch actief benaderen

Actief en persoonlijke benadering dan een koud kil en afstandelijk sms

Hallo Jan,
Dank je wel voor het delen van deze review. We zijn altijd blij met feedback van onze klanten.
Hallo Jan,
De reden dat wij je een sms of e-mail sturen met de melding dat je kunt verlengen is omdat wij hier intern geen team hebben die onze klanten opbellen. Hiervoor werken wij wel samen met tussenpartijen. In sommige gevallen word je gebeld door één van onze tussenpartijen om een verlengaanbod te bespreken. Maar in de meeste gevallen stellen we je digitaal op de hoogte.
Ik neem graag telefonisch contact met je op om een verlenging te bespreken. Kan je hiervoor je adresgegevens sturen per e-mail naar socialmedia.nl@engie.com?
Alvast bedankt en ik wens je een heel fijn weekend.

Gavd

Slecht

Beter telefonisch bereikbaar zijn voor advies! Ipv chat die vraag niet begrijpt. Mogelijk maken om terugbelverzoek in te dienen na nu reeds diverse keren meer dan 20 a 30 min. in de wacht te hebben... Beter telefonisch bereikbaar zijn voor advies! Ipv chat die vraag niet begrijpt. Mogelijk maken om terugbelverzoek in te dienen na nu reeds diverse keren meer dan 20 a 30 min. in de wacht te hebben gestaan.

prive

Beste aanbieding

zeer tevreden

Goedemiddag,
Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent met ENGIE en je energieaanbod, en dit met ons en anderen deelt. Bedankt hiervoor!
Ik wens u voor nu nog een mooie dag...
Goedemiddag,
Ik wens u voor nu nog een mooie dag toe!

J.H. Dubbelboer

Overzichtelijk,

Vermelden van prijsverandering door overheid van gas en/ of electra t.o.v. Je afgesloten contract.

Goedemiddag,
Je geeft als verbeterpunt de vermelding van overheidsheffingen ten...
Goedemiddag,
Je geeft als verbeterpunt de vermelding van overheidsheffingen ten opzichte van je overeenkomst. Ieder jaar sturen wij aan het eind van de jaar ter informatie een e-mail betreft de wijzigingen van de overheidsheffingen. Wanneer deze mail je niet bereikt horen wij dit graag van je! Je mag hiervoor contact openemen met onze klantenservice op telefoonnummer 088 - 444 66 66.
Voor nu wens ik je nog een mooie dag toe!

R van Rijn

(Bewerkt)

Er was een misverstand ontstaan over mijn contractverlenging. Administratief niet goed verwerkt. Hierdoor werd een eerder gedane voorstel overschreven. Ik heb hierover telefonisch mijn ongenoegen... Er was een misverstand ontstaan over mijn contractverlenging. Administratief niet goed verwerkt. Hierdoor werd een eerder gedane voorstel overschreven. Ik heb hierover telefonisch mijn ongenoegen geuit. Ondanks dat ik vriendelijk te wordt werd gestaan kon de medewerker mij niet verder helpen. Wat schetste mijn verbazing dat ik de dag er na terug werd gebeld door een andere medewerker die de situatie heel vervelend vond en het graag voor mij wilde oplossen. We zijn er dan ook goed uitgekomen. Het inlevingsvermogen sprak mij erg aan.

Geef de spelregels van een voorstel duidelijk aan zodat daarover geen misverstand kan ontstaan

Hallo Richard,
Dank je wel voor het delen van deze mooie review. We zijn erg blij om te lezen dat je blij bent met de geboden oplossing! Bedankt voor je vertrouwen in ENGIE.
Ik wens je een...
Hallo Richard,
Ik wens je een fijne dag!

Peter Haan

Correcte antwoorden op vragen. Tijdig nieuw aanbod. Goed verbruiks inzicht. Nuttige tips.

Goedemiddag,
Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe!

RW

Gesprek mbt contractverlenging (telefoontje van Engie) verliep prima, medewerkster heeft er écht werk van gemaakt. Tot tevredenheid van mijzelf.

Geen.

Goedemiddag,
Ik wens je voor nu nog een mooie dag toe!