Mijn ervaring van Ennimate is dat ze doen wat ze zeggen en prachtige producten afleveren tegen een marktconforme prijs. Kwaliteit-prijsverhouding is goed!
THOR gemeente Amsterdam
Erg tevreden over dit bedrijf
Strong & Slim
Prettig samengewerkt, al mijn punten die ik naar voren bracht zijn verwerkt in de animatie
ECHT Onderwijs
Adequaat en mooie opbrengst
Fenneke van der Scheer
Prettige samenwerking, met een mooi eindresultaat.
Heel prettige samenwerking en zeer praktisch concept met feedback per stap in het proces met een korte doorlooptijd. Onze wensen en feedback werden goed opgepakt wat heeft geresulteerd in een mooi...Heel prettige samenwerking en zeer praktisch concept met feedback per stap in het proces met een korte doorlooptijd. Onze wensen en feedback werden goed opgepakt wat heeft geresulteerd in een mooi en eigen eindresultaat.
Gemeente Molenlanden
Wederom een geweldige samenwerking met Ennimate!
Erg vriendelijk en behulpzaam. Al het contact verliep via de mail, dus daar was ik wat sceptisch over. Echt zijn er voldoende mogelijkheden om de input aan te leveren en het werk te voorzien van...Erg vriendelijk en behulpzaam. Al het contact verliep via de mail, dus daar was ik wat sceptisch over. Echt zijn er voldoende mogelijkheden om de input aan te leveren en het werk te voorzien van feedback. De animatie is erg leuk geworden voor een mooie prijs.
Jurilex
Zeer prettige samenwerking ervaren. Ennimate Uitleganimaties heeft zich bewezen als een betrouwbare partner door de open communicatie en snelle responstijd. De uitstekende balans tussen prijs en...Zeer prettige samenwerking ervaren. Ennimate Uitleganimaties heeft zich bewezen als een betrouwbare partner door de open communicatie en snelle responstijd. De uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit maakt hun dienstverlening bijzonder aantrekkelijk.
Reinasan
De samenwerking met team Ennimate is zeer prettig. zo'n 3 jaar geleden maakten zij onze eerste animatie en nu recent heeft het team 15 nieuwe animaties gemaakt!