We hebben een uitleganimatie laten maken ter promotie van onze online dozencalculator. Vanaf het begin prettig en duidelijk contact. En de beloofde snelheid / levertijd is gehaald!
Weer een mooie animatie tot stand gekomen! We zijn er blij mee.
Tevreden klant
Klasse werk verricht! Binnen 2 weken was de animatie opgeleverd. Prima communicatie!
Stargroup BV
Prima, snel, anticiperend, top
Frank van Iersel - Deynique Cosmetica
Mijn ervaringen met Ennimate zijn bijzonder prettig, afspraken worden nagekomen en het resultaat is zoals verwacht.
Jennifer- Sales
Ennimate begreep direct waar ons concept om draait. In enkele stappen hebben we het script afgestemd waarbij zij praktisch invulling aan onze wensen gaven. Chapeau!
M. Schouten
Wij wilden nieuwe protocollen in de vorm van een animatie laagdrempelig uitleggen aan medewerkers. Ennimate heeft dat heel mooi uitgewerkt. Aardige mensen die prima werk afleveren.
Wij wilden onze app uitleggen dmv een uitleganimatie. Dit is prima gelukt. Keurig dienstverlening tegen een scherp tarief!
Weer supersnel twee mooie, duidelijke animaties voor ons verzorgd.
Bijlesflat
Snel en efficiënt werkend bedrijf. Ze hebben een mooie aanpak waardoor je in no time bent geholpen.