Resultaat
Medewerkers
Prijs/kwaliteit verhouding
Responstijd

Aard Verschuiver

Mooi resultaat voor een goede prijs.

JM Vooys, Katwijkse Reddingsbrigade

Hele fijne samenwerking. Wederom snel en zeer meedenkend, met als resultaat voor ons als reddingsbrigade drie mooie animaties over de gevaren van de zee. Er volgen er vast nog wel een paar.

Expohotels.eu

Snelle en correcte service....goed omgezet van tekst naar visuele boodschap

Sicher

Ik ben erg tevreden over wat Ennimate heeft geleverd. Hele vlotte en prettige communicatie. Men is heel meedenkend en komt snel tot de kern. In het script wordt duidelijk aangegeven wat er in de... Ik ben erg tevreden over wat Ennimate heeft geleverd. Hele vlotte en prettige communicatie. Men is heel meedenkend en komt snel tot de kern. In het script wordt duidelijk aangegeven wat er in de animatie zal zitten en dit wordt ook heel nauwkeurig uitgevoerd. Gewoon een hele goede en duidelijke uitleganimatie.

Kortom, heel veel waar voor voor je geld.

Graviant

Prima ervaring met Ennimate. Begrijpen snel wat je als klant wil en maken er iets moois van.

Bensky & Mitch bvba

TOP WERK!
Ontzettend tevreden van de aanpak, de samenwerking, de uitvoeringssnelheid en het eindresultaat.

Werken snel en accuraat, minpuntje is wel dat er geen storyboard (schetsen) worden gemaakt voordat ze gaan animeren. Dus het is afwachten hoe de animatie er daadwerkelijk uitziet. Een kleine... Werken snel en accuraat, minpuntje is wel dat er geen storyboard (schetsen) worden gemaakt voordat ze gaan animeren. Dus het is afwachten hoe de animatie er daadwerkelijk uitziet. Een kleine aanpassing kan dan nog, anders bijbetalen. Dus je moet zelf goed weten wat je wilt en wat ik raar vond was dat ik het hele bedrag al moest overmaken voordat ik iets had gezien.

Reactie Ennimate Uitleganimaties:

Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u onze dienstverlening, ondanks de kritische kanttekening, toch beoordeeld met 4 uit 5 sterren.
Tot voor kort werkten wij inderdaad zonder storyboard,...
Tot voor kort werkten wij inderdaad zonder storyboard, aangezien u op voorhand een keus maakt voor een stijl uit ons portfolio. Hierdoor weet u vooraf heel nauwkeurig hoe het eindresultaat eruit zal zien. Inmiddels is de dienstverlening uitgebreid en maken schetsen/screenshots onderdeel uit van het script.
Uw opmerking ten aanzien van de betaling is niet geheel correct. Bij nieuwe klanten vragen wij inderdaad een aanbetaling. Voor het restant geldt een betaaltermijn die parallel loopt met de oplevertermijn van de animatie.
Nogmaals dank voor uw positieve beoordeling en graag tot een volgende keer.

Professioneel, behulpzaam, duidelijk en meedenked.

Gemeente Delft, Natasha Viering

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en het meedenken door Ennimate. Het eindresultaat mag er zeker wezen!

Bedrijf in de ICT

Korte lijnen, snelle respons en snelle levering. Duidelijke correspondentie en website. In vele opzichten een voorbeeld voor vele andere bedrijven in Nederland.