Resultaat
Medewerkers
Prijs/kwaliteit verhouding
Responstijd

gemeente groningen

Ik had, in mijn optiek, een bijna onmogelijke opdracht gezien een zeer krap tijdpad. Door e.e.a. goed van te voren af te spreken en verwachtingen goed uit te spreken is het gelukt de animatie op... Ik had, in mijn optiek, een bijna onmogelijke opdracht gezien een zeer krap tijdpad. Door e.e.a. goed van te voren af te spreken en verwachtingen goed uit te spreken is het gelukt de animatie op tijd af te krijgen.

CleanXL

Zeer professioneel en leveren goed werk!

BeersePlus

Ennimate heeft de verwachtingen volbracht

Evidos

Professioneel bedrijf, dat ondanks de scherpe prijs wel goed meedenkt bij het maken van script en boodschap.

Kusters-Reurslag B.V.

Zeer positieve ervaring

BPdelivery B.V.

Wij vroegen Ennimate om onze bedrijfsanimatie te verzorgen. Tot in de kleinste details is hier op prima wijze invulling aan gegeven. Conform afspraak, Binnen tijd, en binnen budget. Klasse!

Reos

Goede service en snelle levering

De Levensstijl

Ik ben zeer onder de indruk van de werkwijze van Ennimate. Een hele prettige communicatie, persoonlijk contact, goed luisteren naar de wensen van de klant en een duidelijke planning zijn enkele van... Ik ben zeer onder de indruk van de werkwijze van Ennimate. Een hele prettige communicatie, persoonlijk contact, goed luisteren naar de wensen van de klant en een duidelijke planning zijn enkele van alle andere positieve indrukken die ik heb overgehouden van de samenwerking met Ennimate.

Goed contact met de medewerkers wat ervoor heeft gezorgd dat we een goed filmpje hebben.

Een whiteboard animatie over visieverhaal