Na wat zoeken op het internet naar een bedrijf dat onze uitleg animatie kon maken kwam ik terecht bij Ennimate. Ik kan niet anders dan positief zijn over mijn ervaringen in de samenwerking....Na wat zoeken op het internet naar een bedrijf dat onze uitleg animatie kon maken kwam ik terecht bij Ennimate. Ik kan niet anders dan positief zijn over mijn ervaringen in de samenwerking. Duidelijk, creatief, oplossingsgericht en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Aankoopmakelaardij Gerrit Post
Leuk contact en snelle service, wat gevraagd wordt wordt zoveel als maar kan uitgevoerd, er worden goede adviezen gegeven, kortom, prima zaken mee te doen.
Tevreden klant
Ennimate levert leuke uitleganimaties tegen een eerlijke prijs. We vonden dat de afhandeling vlot verliep en zullen bij een volgende animatie zeker opnieuw contact nemen.
Ennimate heeft voor de tweede keer een animatie voor ons gemaakt. En naar tevredenheid!
Triple-S BV
Prima, snel, ze begrijpen wat er gedaan moet worden. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Dit kun je niet kwijt met dezelfde impact aan de telefoon.
RON-AD B.V.
Prima contact. Zeker om mee te sparren een goed partner.
Heeft diverse animatie films voor ons gemaakt
Readwinner.com
Readwinner.com heeft een tweede uitleganimatie door Ennimate laten maken. Wij zijn wederom erg tevreden met het eindresultaat!
Sam Swaab, Tennisplanner app, Nolemmings BV
Erg fijne samenwerking met Ennimate. Jeroen en de medewerkers reageren snel op je vraag, waardoor het proces tempo behoudt. Resultaat was goed, precies wat wij voor ogen hadden.
Marcel Meijer / LeaseCollect
Voor het opmaken van een duidelijke animatie kwam ik via een relatie terecht bij Ennimate. Wat opvalt is de duidelijke manier van communiceren en het snel en concreet anticiperen op vragen. Het...Voor het opmaken van een duidelijke animatie kwam ik via een relatie terecht bij Ennimate. Wat opvalt is de duidelijke manier van communiceren en het snel en concreet anticiperen op vragen. Het proces is, mede door de vlotte communicatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, snel tot een goed resultaat gebracht.