Ik kan helaas niet een beoordeling geven m.b.t de bestelling die geleverd was, maar wij hadden niet het bestelde aantal ontvangen. Wij hadden namelijk 60 enveloppen besteld en hadden er uiteindelijk...Ik kan helaas niet een beoordeling geven m.b.t de bestelling die geleverd was, maar wij hadden niet het bestelde aantal ontvangen. Wij hadden namelijk 60 enveloppen besteld en hadden er uiteindelijk maar 55 ontvangen.
Dianne Van Erp
Supersnel gelevert prima service
Jochem Prijs
Mooie kwaliteit enveloppen voor een goede prijs
Denise
Snelle levering, mooie enveloppen
Carla Glasius
Snel en goede kwaliteit
Arnold Rensen
Duidelijk overzicht van de producten. makkelijk te bestellen. zelfde dag nog op kunnen halen.
Prisca Van Egmond priscajunior
ANNE RAMON
De enveloppen voldoen niet aan onze eisen ... De naden onderaan staan gedeeltelijk open en de enveloppen zijn te licht, want we hebben er hier liggen van 100 gr/m² en die zijn zwaarden dan die nu...De enveloppen voldoen niet aan onze eisen ... De naden onderaan staan gedeeltelijk open en de enveloppen zijn te licht, want we hebben er hier liggen van 100 gr/m² en die zijn zwaarden dan die nu gekregen van 120 gr/m² ...