Goede kwaliteit, snel geleverd en fijn als het kan een brievenbus pakket.
Xanne
Erg goed en vriendelijk geholpen!
GA Kraan
Ik voel me misleid. Op de site staat -nog steeds!-“vóór 17 u besteld, morgen in huis”. Dat werd bij ons niet waargemaakt. We hadden de enveloppen op donderdag voor 17 u besteld en hadden ze pas...Ik voel me misleid. Op de site staat -nog steeds!-“vóór 17 u besteld, morgen in huis”. Dat werd bij ons niet waargemaakt. We hadden de enveloppen op donderdag voor 17 u besteld en hadden ze pas dinsdag eind van de dag in huis. (Op zaterdag werd logischerwijs niet bezorgd). Ik snap dat het extra druk was rond kerst, maar beloof het dan ook niet.
heleen vandersteen
Blabla
Peter J. Hovius
Robin Hermans
Goed, maar wel duur (50 enveloppen voor 21,50).
Tessa Lavigne
Bestelling 22/12, levering 29/12?
Peter Leeneman
Kyara Beullens
We hadden enveloppen nodig voor onze kerstkaartjes en kwamen terecht bij deze site. Ze zijn supermakkelijk om te bestellen, heel snel met leveren en je kan je bestelling goed volgen! Zeker een...We hadden enveloppen nodig voor onze kerstkaartjes en kwamen terecht bij deze site. Ze zijn supermakkelijk om te bestellen, heel snel met leveren en je kan je bestelling goed volgen! Zeker een aanrader!