cor!graphics | edam

Ik zocht 100 koningsblauwe, 12x12 envelopjes. Envelopshop was de voordeligste en -wat belangrijker was-had de snelste levering

-ruim aanbod
-uitstekende prijs
-snelle levering

Alles naar wens uitgevoerd

WR

Echt de goedkoopste. En ook nog goede service: heel snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden over bezorgtermijn en aflevermoment

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Snelle en nette levering

Snelheid, netheid en assortiment

Derk

Helemaal top! Denken heel graag mee en houden rekening met je wensen. Niets dan lof!

Denken heel goed mee met de klant. Snelle levering en reactie op e-mail.

Gevonden via google, overzichtelijke duidelijke site, snelle afhandeling

snelle en correcte informatie verstrekking en afhandeling
scherpe prijzen
snelle verzending, netjes verpakt

Snelle en goede service!

Heel erg in orde!

De enveloppen werden snel geleverd

goed bereikbaar

Juul

Gouden enveloppem

de eerste bestelling kon alleen in honderd tallen. ,na bellen kon er ook in tientallen besteld worden .maar hierdoor twee keer verzendkosten en de tweede kleinere lichting relatief een stuk duurder

Reactie EnvelopShop.nl:

De enveloppen die bij ons zijn besteld zijn altijd per stuk verkrijgbaar.
De enveloppen die bij ons zijn besteld zijn altijd per stuk verkrijgbaar.
Wij vermoeden dat de lijst van de prijsstaffels, die onder het vak voor de aantallen staat, onterecht het idee heeft gegeven dat de enveloppen alleen per 100 stuks verkocht worden.
Als hierop wordt geklikt, kunnen de aantallen in de winkelwagen worden aangepast.
Ondertussen is de tekst gewijzigd en hopen we dat dit misverstand niet meer voorkomt.