Hanneke Baeten

Prima!

Precies wat ik besteld.

Top

Super snelle bezorging en mooie kwaliteit enveloppen

Keurig

Goede ervaring. Gemakkelijk bereikbaar en snelle afhandeling.

Snelle levering, goede service

Van tevoren een kleurstaal ontvangen, zodat ik wist welke kleur envelop ik wilde bestellen. Eenmaal besteld waren de enveloppen binnen no-time in huis.

Beoordeling

Een snelle service. Wij hadden een dag na de aanvraag een voorbeeld envelop en kleurenstaal toegestuurd gekregen.
Waardoor wij snel een beslissing konden nemen en over konden gaan tot...
Waardoor wij snel een beslissing konden nemen en over konden gaan tot bestellen.

105x105

Snelle goede levering.

Supersnelle service voor enveloppen trouwkaarten

Ik zocht naar paarse enveloppen voor mijn trouwkaarten. Ik kreeg eerst een voorbeeld en kleurenstaal in de bus. Hierdoor wist ik zeker dat het de juiste kleur was. Ik heb toen meteen een bestelling... Ik zocht naar paarse enveloppen voor mijn trouwkaarten. Ik kreeg eerst een voorbeeld en kleurenstaal in de bus. Hierdoor wist ik zeker dat het de juiste kleur was. Ik heb toen meteen een bestelling gedaan. De bestelling werd binnen een paar dagen geleverd. Top!

Snelle levering!

Eindelijk een bedrijf gevonden die fluor enveloppen levert! Wegens vroeggeboorte moesten we deze zo snel mogelijk hebben, de dag na de bestelling werden ze geleverd. Top! Dankjewel Envelopshop!

De producten die ik had besteld zijn netjes en conform afspraken verstuurd.

I'll be back.

Envelopshop doet wat ze belooft en dat voor een mooi tarief. Ik kom zeker nog eens terug.