Goede service

Goede service, wel jammer dat inderdaad de afbeeldingen niet duidelijk zijn op de site (dit is wel aangegeven)

Bakker

Perfect!

2x een envelop aangevraagd voor de maat, netjes opgestuurd. Daarna aankoop gedaan. Echt perfect! Enige wat ik jammer vind is dat je geen verzendkosten betaalt bij proef maar wel
Bij je...
Bij je bestelling van 100 enveloppen!

Envelopshop

Prima!

Berg en Braam

Beoordeling

Prima en snelle bezorging van de bestelde enveloppen

B. van den Engel

Mooie kwaliteit

Platina-kleurige enveloppen besteld. In de eerste bevestigingsmail werd een foute leverdatum gemeld, maar na een mailtje werd ik hierover gebeld en werd de fout netjes hersteld.
Erg tevreden...
Erg tevreden over de mooie zware kwaliteit van de enveloppen. Mijn huwelijksuitnodigingen waren daarmee helemaal af.

Ene dag besteld en betaald, de volgende dag al geleverd. Klasse!

Prima!

Snelle en correcte levering van het bestelde

Loonzakjes

Makkelijk te bestellen, goede prijs en snelle levering. Goed bedrijf.

Tevreden

Envelopshop

Bijzonder goed geholpen. Direct na aanvraag van proefenvelop er een gekregen. Ook problemen met de aflevering heel netjes opgelost. Snel antwoord op mails. Was elk bedrijf maar zo klantvriendelijk!