Ingrid

Voldoende voorraad, snel geleverd

snelle en probleemloze levering

Proptimize

Snelle levering en ruime keuze, jammer dat deze keer niet alle bestelde en betaalde enveloppe bruikbaar zijn (verkeerd gevouwen, niet geplakt).

check levering!

Sportief Wandelgroep Zoetermeer

Zeer goed

Duidelijke website en snelle service

Hondendagopvang De Kleine Erve

Super snelle levering.

goede kwaliteit envelop en mooie prijs.

iChoosr

Fijne samenwerking

alles in huis en snel geleverd

Tess de Groot

Heel tevreden! Precies wat ik verwachtte van mijn bestelling, supersnel geleverd en mooie kwaliteit enveloppen.

Snelle levering, gemakkelijk te bestellen, goedkoper dan andere online envelop winkels.

Dierenbegraafplaats Vennenberg

Goede ervaring correcte en snelle levering.
Goede ervaring correcte en snelle levering.
Alleen de bezorging van DHL was niet best, ze zouden tussen 10.00 en 15.00 uur komen de bestelling af te leveren. er is de hele dag iemand thuis geweest en geen DHL is geweest.
's avonds zagen we op track and trace de melding wij hebben u gemist en konden de volgende dag de bestelling na 13.00 uur ophalen bij de Primera.

snelle levering

OrthoBasics

Perfecte service. Een bestelling gekleurde enveloppen bleek voor een aanzienlijk deel niet goed gelijmd. Dit gemeld. Men stuurde direct een nieuwe zending. De oude ging retour (er waren wel een... Perfecte service. Een bestelling gekleurde enveloppen bleek voor een aanzienlijk deel niet goed gelijmd. Dit gemeld. Men stuurde direct een nieuwe zending. De oude ging retour (er waren wel een aantal enveloppen gebruikt, maar dat was geen punt). De
verzendkosten hiervoor weren ook vergoed. Grote klasse. Topbedrijf om zaken mee te doen.

Zeer klantgericht. Perfecte service. Uitstekende klachtafhandeling.

Tandartspraktijk Deitmers

Goed, duidelijke website

Anneke Haagsma

Prima geregeld!

Grote keus! Niet te duur!