EPDM XL

Joram Kuijvenhoven

Goede werkwijze

Goed, duidelijk en overzichtelijk

Goossens stukadoors en klusbedrijf

Is een goed bedrijf alles goed geregeld en snel geleverd.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Alles zeer goed geregeld en geleverd!

Kevin

Ik had epdm nodig voor een klein dakje en hoewel ik dit nog niet eerder had aangebracht hebt ik op basis van de informatie op de website toch snel en overzichtelijk de benodigde materialen en... Ik had epdm nodig voor een klein dakje en hoewel ik dit nog niet eerder had aangebracht hebt ik op basis van de informatie op de website toch snel en overzichtelijk de benodigde materialen en montageinstructies gevonden. En zoals aangegeven op de website is het inderdaad prima om zelf te doen.

Beschrijf uw ervaring in een regel

snelle levering en goede advisering

Sebastian

Eenvoudig en overzichtelijk een bestelling kunnen plaatsen. Levering was ook snel en goed.

Prime geregeld allemaal.

Bulthuis

Goed product

Beschrijf uw ervaring in een regel

Gekregen wat ik besteld en ook snel

Jan Boneschansker

Zie vorige vraag

Beschrijf uw ervaring in een regel

Voor de tweede keer EPDM pakket bij jullie besteld; beide keren prima afgeleverd, degelijk verpakt.
Materiaal is topkwaliteit en de prijs klopt ook prima; instructie boekje bij geleverd: al met al dik tevreden, wat wil je nog meer?
Kan deze club bij iedereen aanbevelen!

J. Biersteker

Binnen 1 dag de bestelling in huis. Goede kwaliteit en voldoende materialen

Goede kwaliteit, snel geleverd

Jan Folkersma

Accuraat, goede service en follow up!