EPDM XL

2067 beoordelingen

2067 Reviews

Schrama, m

Levering snel. EpDM is niet uit een stuk dat viel erg tegen, omdat het niet op de website vermeld staat. Vandaar 2 sterren.
Op het dak gelegd. Nog loshangende delen vastgemaakt met klemmen....
Op het dak gelegd. Nog loshangende delen vastgemaakt met klemmen. Helaas is een overlappend deel losgeschoten en door de wind gescheurd.

Reactie EPDM XL:

Geachte heer / mw. Schrama,
Bedankt voor uw feedback.
Wij hebben u getracht telefonisch te bereiken maar kregen helaas geen gehoor.
Afhankelijk van de afmeting bestaat EPDM dakbedekking...
Geachte heer / mw. Schrama,
Bedankt voor uw feedback.
Wij hebben u getracht telefonisch te bereiken maar kregen helaas geen gehoor.
Afhankelijk van de afmeting bestaat EPDM dakbedekking meestal uit meerdere banen die fabrieksmatig aan elkaar gelast zijn doormiddel van vulkanisatie. Deze fabrieksmatige lasnaden komen bij de zogenaamde EPDM membranen altijd voor. EPDM zonder fabrieksmatige lasnaden bestaat helaas niet. De fabrieksmatige gevulkaniseerde lasnaden zijn minstens net zo sterk als het gehele EPDM membraam. Een foto van de fabrieksmatige lasnaden kunt u zien op de grote foto links bovenaan op onze homepage www.epdmxl.nl .
Het is wel jammer dat de loshangende delen zijn gescheurd door de wind. Om dit de volgende keer dit te voorkomen raden wij altijd aan om de EPDM dakbedekking gelijk volledig te verlijmen. Schades ontstaan door harde wind en storm voorkomt u hier eenvoudig mee.
Mocht u nog meer vragen of opmerkingen hebben dan staan wij uiteraard voor u klaar.
Klantenservice EPDMXL

R Sterrenburg transport

Zeer prettig

Goed geregeld

Morsink koken en tafelen

Super snelle correcte levering

Snel correct en goed verzorgd

Beschrijf uw ervaring in een regel

Netjes verzorgd en goed product

Bert Lek

Zeer snel en gewoon uitstekend

Beschrijf uw ervaring in een regel

Super makkelijk een platdak waterdicht maken

Löbker

1e ervaring e gelijk een goede

Beschrijf uw ervaring in een regel

Snelle, correcte levering, binnen 2 dagen alles in huis.

M

Goede service maar de epdm is niet uit 1 stuk heb 2 naden wat lelijk is

Beschrijf uw ervaring in een regel

Epdm besteld van 375 bij 275 helaas word er niet vermeld dat het zeil niet uit 1 stuk bestaat maar bij mij geval uit 3 stukken die gekit zijn . Ik heb nu 2 naden wat niet mooi is .voor een klein... Epdm besteld van 375 bij 275 helaas word er niet vermeld dat het zeil niet uit 1 stuk bestaat maar bij mij geval uit 3 stukken die gekit zijn . Ik heb nu 2 naden wat niet mooi is .voor een klein tuinhuisje.🙁😕
Morgen even bellen voor uitleg

Reactie EPDM XL:

Geachte M,
Bedankt voor uw feedback.
Wij verkopen geen EPDM die aan elkaar is gekit, dat zou iets teveel werk zijn ;)
Maar afhankelijk van de afmeting bestaat EPDM dakbedekking meestal...
Geachte M,
Bedankt voor uw feedback.
Maar afhankelijk van de afmeting bestaat EPDM dakbedekking meestal wel uit meerdere banen die fabrieksmatig aan elkaar gelast zijn doormiddel van vulkanisatie. Deze fabrieksmatige lasnaden komen bij de zogenaamde EPDM membranen altijd voor. EPDM zonder fabrieksmatige lasnaden bestaat niet. De fabrieksmatige gevulkaniseerde lasnaden zijn minstens net zo sterk als het gehele EPDM membraam. Een voorbeeld hiervan kunt u zien op de grote foto links bovenaan op onze homepage www.epdmxl.nl .
Klantenservice EPDMXL

Timmer&onderhoud Verlaan

Vlot geregeld

Top

Wim Jans

Goed geholpen

Reinder

Snelle levering en goede service.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Kwaliteit, levering en prijs is allemaal goed van het geleverde product.