EPDM XL

F

Uitstekend

UItstekend

Henk

Snelle levering voldoende lijm en kit en eenvoudig te leggen.
echter
Snelle levering voldoende lijm en kit en eenvoudig te leggen.
echter
bij het enkel zijdig verlijmen op de pir platen droogt de lijm niet snel, na het afwerken van de randen en de trimmen is het middenstuk nog niet droog. met een bezem alsnog aan geduwd. de volgende dag blijken er toch wat bobbels te zijn gekomen.
waar de lijm dus uiteindelijk toch niet gehecht heeft.

Top product

Wim

Het is niet het eerste dak dat ik met EPDM afdek, maar wel voor het eerst dat ik met de eenzijdige lijm werkte, maar dat ging super! Vooral de truc met het 'omgekeerde blik met 5 gaten', te zien op... Het is niet het eerste dak dat ik met EPDM afdek, maar wel voor het eerst dat ik met de eenzijdige lijm werkte, maar dat ging super! Vooral de truc met het 'omgekeerde blik met 5 gaten', te zien op de YouTube-instructie, was heel handig. Wel heb ik nog ongeveer 2,2 van de 3 liter over. Hetzelfde geldt voor de lijm voor de randen: ik kreeg 3 blikken, maar ik heb er 2 ongebruikt over. Ik zal ze bewaren voor de volgende klus, dus dan de EPDM bestellen zonder het lijmpakket erbij.

Zoals anderen ook al signaleerden, ontbrak de aandrukroller, maar die werd snel nagezonden.

De lijm voor de randen droogt zo snel, dat ik er een paar kwasten voor nodig had: na korte tijd kan je er niet meer mee 'smeren'. Als je een compleet pakket aanbiedt, zou je eigenlijk niets daarnaast nodig moeten hebben om de klus te kunnen klaren. Jammer dus dat een paar weggooikwasten (kosten niet meer dan een paar euro) worden bijgeleverd, wat mij betreft tegen meerkosten, maar het spaart de klant de moeite om te zelf te moeten kopen.

Al met al: een welverdiende 9!

Beschrijf uw ervaring in een regel

Zeer snel geleverd (al ontbrak mij mij ook de aandrukroller), (te) ruime hoeveelheid lijm

Reint

Woensdagmiddag besteld en telefonisch beloofd dinsdag na Koningsdag te leveren maar vrijdagmiddag al geleverd nu moet nog eerder aan het werk hahahaha heb het pakket nog niet uitgepakt maar ga ervan... Woensdagmiddag besteld en telefonisch beloofd dinsdag na Koningsdag te leveren maar vrijdagmiddag al geleverd nu moet nog eerder aan het werk hahahaha heb het pakket nog niet uitgepakt maar ga ervan uit dat alles erbij zit.

Tot nu nog een dikke tien!

Super snelle levering

Jan

Ook mijn pakket werd zeer snel (voor het weekeind) geleverd, maar helaas kon ik niet direct aan de slag omdat de aandrukroller niet was meegeleverd.
Ik lees in verschillende reviews dat dit...
Ik lees in verschillende reviews dat dit echt een aandachtspuntje is, er kan echt wel eens iets worden vergeten maar uit verschillende onderstaande reacties blijkt wel dat er regelmatig iets vergeten wordt mee te leveren (dit wordt overigens wel nagezonden).
Kortom, snel geleverd, keurig verpakt.....maar wel met de aantekening dat beter gecontroleerd moet worden of het pakket compleet is!

Beschrijf uw ervaring in een regel

Snel geleverd....maar zonder aandrukroller.

TJ

Mooi product en supersnel geleverd. In de eerste zending ontbraken de tubes kit, maar die werden na een telefoontje direct nagezonden en waren er de volgende dag.

EPDM gelegd op plat...

EPDM gelegd op plat schuurdak. Heldere instructies via youtube. In de hoeken is het even uitvinden hoe het moet, want de lijm droogt snel en zit meteen vast. Monteren van rechte dakdoorvoer voor regenwater ging dan weer vrij makkelijk. Nu maar wachten tot het gaat regenen!

Beschrijf uw ervaring in een regel

Prima dakbedekking in één pakket, om zelf te leggen

Frank

In de levering ontbrak de kimroller, maar werd direct nagestuurd.
Lijm was exact genoeg, mag iets meer speling in zitten.
Net pakket en ligt er goed op.

Goed pakket, makkelijk verwerkbaar

c

Gehele bestelling slecht verpakt zodat er veel pirplaten behoorlijk beschadigd waren door trekband. Jammer dat de epdm niet uit één stuk geleverd wordt in plaats van met naden. (dit is echter wel... Gehele bestelling slecht verpakt zodat er veel pirplaten behoorlijk beschadigd waren door trekband. Jammer dat de epdm niet uit één stuk geleverd wordt in plaats van met naden. (dit is echter wel mogelijk)

redelijk

Bert

Pakket EPDM heeft voldoende lijm en kit.
Pakket EPDM heeft voldoende lijm en kit.
Duidelijke video beschrijving. De enige opmerking die ik hierbij wil maken is; waarom zitten er geen kwasten in het pakket. Dan is het pakket compleet. Nu moest ik eerst nog kwasten halen.

Geweldig

Anne

Goede en snelle levering, met meer dan genoeg lijm en kit. Helaas was de gratis roller niet meegeleverd en was de bodem van de doos met het EPDM losgescheurd. Ik had nog een roller van een vorige... Goede en snelle levering, met meer dan genoeg lijm en kit. Helaas was de gratis roller niet meegeleverd en was de bodem van de doos met het EPDM losgescheurd. Ik had nog een roller van een vorige levering liggen dus het ontbreken daarvan was niet erg. Dus best tevreden verder.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Levering was goed maar niet compleet