EPDM XL

2070 beoordelingen

2070 Reviews

E.

Pluspunten: Super website! Overzichtelijk en duidelijk onderverdeeld. Pluspunt voor de mogelijk tot het bestellen van een totaalpakket. Bestelling correct en en binnen de aangegeven tijd ontvangen.... Pluspunten: Super website! Overzichtelijk en duidelijk onderverdeeld. Pluspunt voor de mogelijk tot het bestellen van een totaalpakket. Bestelling correct en en binnen de aangegeven tijd ontvangen. Montage mooi volgens bijgeleverde handleiding kunnen voltooien. Ik ben blij met mijn EPDM-dak!Verbeterpunten: Kan geen verbeterpunten verzinnen!

Bryan

Pluspunten: Geweldige service. Medewerkers nemen de tijd om je goed te informeren.

H

Pluspunten: ik woon in de buurt van wapenveld en ben de dakbekking
zonder te bestellen op gaan halen .
werd goed ontvangen met een kopje koffie en meteen geholpen .
allerlei vragen...
Pluspunten: ik woon in de buurt van wapenveld en ben de dakbekking
zonder te bestellen op gaan halen .
werd goed ontvangen met een kopje koffie en meteen geholpen .
allerlei vragen werden beantwoord en als ik nog vragen of problemen had moest ik maar bellen .
spullen mee met een overzichtelijke gebruiksaanwijzing .
goed bedrijf en klantvriendelijk en deskundig .
Zeer tevreden !!

De

Pluspunten: Goede kwaliteit producten en snel geleverd.
Top !

Mark

Pluspunten: service
flexibiliteit

Bram

Pluspunten: Heldere bestelinformatie en correcte en snelle levering. Kreeg avond vooraf aan de levering telefoontje dat pakket onderweg was. Prima service!

Patrick

Pluspunten: Netjes op tijd geleverd.
Pluspunten: Netjes op tijd geleverd.
Ik heb gedurende de bestelling nog wat bijbesteld en het was geen probleem dit alsnog in 1 zending samen te voegen.Verbeterpunten: De bezorgdienst DHL bezorgde binnen een tijdsvenster van 8.00 tot 18.00u. Dat is niet echt handig. Kan moeilijk de hele dag zit wachten.

Tonnie

Pluspunten: bestelling allemaal vlekkeloos verlopen.
goed telefonisch contact

Elmer

Pluspunten: Als je belt krijg je iemand te spreken die er verstand van heeft en je wordt uiterst correct, geduldig en enthousiast te woord gestaan. In deze tijd dat alle bouw gerelateerde bedrijven... Pluspunten: Als je belt krijg je iemand te spreken die er verstand van heeft en je wordt uiterst correct, geduldig en enthousiast te woord gestaan. In deze tijd dat alle bouw gerelateerde bedrijven "druk" zijn en vaak weinig tijd voor je hebben.Verbeterpunten: Iets meer uitleg bij de.materialen op de site. Ik kon geen koppelstukken vinden voor de daktrim maar die kreeg ik er automatisch bij. Positief verrast, dat wel

JH

Pluspunten: Snelle levering en goed advies over dakbedekking en isolatieVerbeterpunten: Van de ongeveer 32 geleverde isolatieplaten waren er 9 behoorlijk beschadigd aan de randen
Verpakking...
Verpakking was niet beschadigd
Platen zijn dus al beschadigd de verpakking in gegaan
Betere kwaliteits controle intern zou dit probleem kunnen oplossen