EPDM XL

2063 beoordelingen

2063 Reviews

I. Vink

Goede producten en nette service bij telefonisch contact.

Goede producten

Markus Kooijman

Duidelijke informatie, keuring verpakt, inclusief instructie folder

Beschrijf uw ervaring in een regel

Super overzichtelijke site, snel geleverd!

Lifecolor nederland

In afwachting van bestelling tot nu toe zeer goed en duidelijk

Beschrijf uw ervaring in een regel

Duidelijk en makkelijk bestellen ook voor een amateur

John Westelaken

Op de site is bijna alles gemakkelijk te vinden muv de bevestigingsmateriaal voor de pir isolatie. Die wordt namelijk EPDM bevestigingsmateriaal genoemd (?!). Wel jammer dat ik 2 dagen te vroeg was... Op de site is bijna alles gemakkelijk te vinden muv de bevestigingsmateriaal voor de pir isolatie. Die wordt namelijk EPDM bevestigingsmateriaal genoemd (?!). Wel jammer dat ik 2 dagen te vroeg was want dan had ik zo'n mooie toolbox ontvangen.
Kortom: Over algemeen een makkelijke site, goede rekening overzicht en snelle levering.

Makkelijke site, snelle service

BK

Top!

Top!

Frank Heeremans

Echt geweldig, hoe krijgen ze het voor elkaar!!!

Fantastisch!!!

Mathias Van Bockstal

Was de eerste keer maar heel tevreden!! ik ga er zeker nog op bestellen

Beschrijf uw ervaring in een regel

Heel snelle en vlotte service

Guy jacobs

Top

Top

Jason Davies

Bestelling gedaan voor een compleet pakket voor het dak van mijn woning. Aangezien ik een grotere oppervlakte had voor mijn woning kon ik niet uit de bestaande opties kiezen. Maar er kon een pakket... Bestelling gedaan voor een compleet pakket voor het dak van mijn woning. Aangezien ik een grotere oppervlakte had voor mijn woning kon ik niet uit de bestaande opties kiezen. Maar er kon een pakket voor mij op maat gemaakt worden. Netjes een offerte ontvangen na aanleiding van mijn wensen die ik via mail gestuurd had. Ik had nog een paar vragen die ik telefonisch netjes beantwoord kreeg. De levering is ook volgens afspraak netjes op tijd geleverd. Het totale montage van de spullen ging goed, zeker met de hulp van de filmpjes. Enige kritiekpuntjes, had graag langere schroeven bij de levering gehad, de pirplaten kwamen direct op de bestaande dakbedekking en soms kwamen de schroeven net niet door de bedekking heen om goed in het hout te schroeven. Ik had ook graag 1 extra daktrim gehad, om eventuele fouten/correcties mee op te vangen, en de aantal bevestigingsplaatjes voor de daktrimmen waren te weinig, een aantal van 5 extra was mooier geweest om het eventuele tekort op te vangen. Voor de totale offerte maakt een paar extra niet uit. Voor de rest een topbedrijf, ik sluit een toekomstige bestelling niet uit

Beschrijf uw ervaring in een regel

Goede service en goede communicatie

peter

in afwachting van levering