Goed advies gekregen bij de aanschaf van een muis.
beerens
Prima bedrijf, fijne producten
Saskia
Prima website met goede informatie, goede levering. Product voldoet aan de verwachtingen. Het product werd wel in een erg grote doos geleverd, dat had wel iets kleiner gekund.
F.schleipfenbauer.
Duidelijke site en snelle levering. Topervaring tot nu toe!
Duidelijke info, hoewel ik al wist wat ik wilde. Mijn "oude" contour heeft het ongeveer 8 jaar volgehouden, maar de rollbar werkte niet meer naar behoren.
Fijn toesenbord(maar dat wist ik al, want de vorige ging stuk) Wel weer even wennen, want er zitten wat toetsen op een andere plek.
HarryG
Ik kreeg niet het toestenbord wat op de site stond. Deze was niet meer leverbaar !!! Zet deze er dan ook niet op. Slechte zaak. Nu moet ik weer wennen aan andere plekken voor sommige toesten.
LA
Positief.
Casper
Zeer tevreden over zowel de koopervaring als het product. Het product werkt naar behoren, de bouwkwaliteit zou iets beter kunnen (de plastic onderdelen lijken minder duurzaam).
Erik
Heb de 3M Anir draadloze verticale muis gekocht. Binnen een paar dagen was hij thuis bezorgt. De informatie op de website hielp me in te zien dat dit product goed voor me was en waarom en hoe het...Heb de 3M Anir draadloze verticale muis gekocht. Binnen een paar dagen was hij thuis bezorgt. De informatie op de website hielp me in te zien dat dit product goed voor me was en waarom en hoe het werkt. Er stond zelfs beschreven hoe ik kon bepalen of ik de medium of large editie moest kopen. En nu ik hem heb: Mijn RSI klachten zijn enorm afgenomen tijden het muizen! Ben nog niet helemaal hersteld, maar onderweg!