Ergo2Go

Ergonomische informatie op onze site

AfvalserviceWest

Ik zie alleen een foto van de instellingen van de knoppen op de muis en zo graag deze willen downloaden zodat de gebruiker ze kan lezen.

Kuiper

Prima site, scherp prijzen en nette levering. Op de site stond dat het bestelde voorradig was, maar bleek niet zo te zijn. Hierover is keurig gecommuniceerd en na een paar extra dagen wachten alsnog... Prima site, scherp prijzen en nette levering. Op de site stond dat het bestelde voorradig was, maar bleek niet zo te zijn. Hierover is keurig gecommuniceerd en na een paar extra dagen wachten alsnog geleverd.

Jacob van Rooijen

(Bewerkt)

Bijzonder snelle opvolging en correcte afhandeling

a

De muis die ik heb besteld past niet, toch jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. Niet een hele goede service.

Reactie Ergo2Go:

Bedankt voor uw feedback. U heeft gelijk dat de retourkosten voor uw rekening komen.
Dit staat overal duidelijk aangegeven op onze site.We verzenden wel gratis en bieden de mogelijkheid om 30 dagen te testen. Daarnaast bieden we laagste prijsgarantie op producten. Dit compenseert naar onze mening dat de retourkosten voor rekening van de besteller komen.

Lisa

Ik vind het jammer dat er niet aan de beloofde levertijd wordt voldaan. Op de site staat namelijk dat wanneer het artikel op voorraad is en voor een bepaalde tijd besteld het de volgende dag... Ik vind het jammer dat er niet aan de beloofde levertijd wordt voldaan. Op de site staat namelijk dat wanneer het artikel op voorraad is en voor een bepaalde tijd besteld het de volgende dag geleverd wordt, maar dit klopt niet. Daarnaast is het spijtig dat jullie de producten laten bezorgen door GLS, omdat die standaard te laat bezorgen. Daarnaast had ik het als leek fijn gevonden om iets meer ergonomisch advies mbt de producten op jullie site te kunnen vinden om het maken van een keuze makkelijker te maken. Over de producten zelf ben ik wel erg tevreden!

Ik had graag een ergo klavier gekocht maar jullie hebben geen AZERTY (wat niet duidelijk is aangegeven op de website) en ik vergeten was dat wij Belgen en Fransen een uitzonderingen zijn. ;-) Ik had graag een ergo klavier gekocht maar jullie hebben geen AZERTY (wat niet duidelijk is aangegeven op de website) en ik vergeten was dat wij Belgen en Fransen een uitzonderingen zijn. ;-)
Maar jullie hebben het wel telefonisch heel snel rechtgezet (geannuleerd en terugbetaald), zodat ik dan ook onmiddellijk een deel opnieuw heb besteld. Kortom wel een superservice en een aanrader.

De heer

Prettig telefoongesprek. Men durft door te vragen om uiteindelijk tot een advies op maat te komen.

JoVo

Prima levering maar wel wat lang op moeten wachten (al werd dit per mail al snel aangekondigd).

Moon

Slechte beschrijving

Reactie Ergo2Go:

Beste Monique,
bedankt voor uw feedback. Waarom vindt u het een "slechte beschrijving"?
Ik hoor het graag waar we kunnen verbeteren.
Alvast bedankt voor uw reactie.
met...
Beste Monique,
bedankt voor uw feedback. Waarom vindt u het een "slechte beschrijving"?
Ik hoor het graag waar we kunnen verbeteren.
Alvast bedankt voor uw reactie.
met vriendelijke groet,
Emile