Bestelling via website verloopt vlot en er wordt prompt geleverd.
J.Kristel
Ik heb goede ervaring,
Hans
Ik heb hier een ergonomische muis besteld, die de volgende dag geleverd werd. Alles netjes ingepakt, en op tijd bezorgd. Bezorging is gedaan met GLS wat voor mij een klein nadeel heeft, namelijk dat...Ik heb hier een ergonomische muis besteld, die de volgende dag geleverd werd. Alles netjes ingepakt, en op tijd bezorgd. Bezorging is gedaan met GLS wat voor mij een klein nadeel heeft, namelijk dat er weinig ophaal punten zijn bij mij in de buurt. Wat wel heel fijn was, is dat je de mogelijkheid hebt om er meteen voor te kiezen het pakketje bij een ophaalpunt te laten bezorgen, in plaats van dat het pakketje eerst wordt aangeboden op je thuisadres (waar ik dan niet ben) en dat je het pakketje dan pas een dag later krijgt.
A. Kooiker
Erg behulpzaam en snel via de mail.
M
Hele geode ervaring, snelle afhandeling
Job
Tevreden met de producten en het advies!
Een welzijnsstichting
Prima geregeld, zelfs nadat bleek dat wij van een product teveel hadden besteld, stelden zij zich zeer coulant op.
Prima verzorgd
RM
Initeel product verkeerd geleverd, maar na contact met de klantenservice direct en goed opgelost
Riet van Hogeloon
De levering viel tegen had het pas na een week in huis. Het moest geleverd worden op Dinsdag 12 september de andere dag kreeg ik een mail dat ik niet thuis was dat was niet zo want hij...De levering viel tegen had het pas na een week in huis. Het moest geleverd worden op Dinsdag 12 september de andere dag kreeg ik een mail dat ik niet thuis was dat was niet zo want hij zou om half 6 aan de deur zijn geweest.Nou wij gaan om 5 uur eten dus ik was wel thuis ik ben de hele dag thuis geweest. Ik heb toen contact opgenomen met GSL toen zouden ze het Donderdag brengen weer de hele dag thuis gebleven maar ze kwamen weer niet. Weer contact opgenomen Ik was toen erg boos. Toen zouden ze het Vrijdag brengen en eidelijk Vrijdag had ik het in huis. Ik had het Zaterdag 9 September besteld .