Ergo2Go

Ergonomische informatie op onze site

Ik heb er een ergonomische muis gekocht. goedkoper dan andere bedrijven waar ik gekeken heb. na bestelling volgende dag netjes in huis.

Gerlach

Snelle service

Mac Patrick

Snelle levering zelfs naar België.

Erik

Tevreden met de vlotte levering.
De muis geïnstalleerd en een aantal dagen geprobeerd en is niet goed bevallen!
Verticale muis vind ik te zwaar in gebruik.
Werk normaal met de...
Tevreden met de vlotte levering.
De muis geïnstalleerd en een aantal dagen geprobeerd en is niet goed bevallen!
Verticale muis vind ik te zwaar in gebruik.
Werk normaal met de magic mouse van Apple, deze is heel licht en de trackpad functie miste ik hiervan toch wel erg.

Claudia

Prima website en snelle levering.

Karootje

Was op zoek naar speciale muis en toetsenbord. Nadat ik deze niet op de site kon vinden, heb ik een mail gestuurd, en deze werd zeer snel opgepakt. Muis is de volgende dag reeds geleverd en het... Was op zoek naar speciale muis en toetsenbord. Nadat ik deze niet op de site kon vinden, heb ik een mail gestuurd, en deze werd zeer snel opgepakt. Muis is de volgende dag reeds geleverd en het toetsenbord bleek toch ook beschikbaar. TOP dus!

Koosje

Sinds een aantal weken gebruik ik de Penclic muis R3. Deze is zowel voor rechtshandigen als linkshandigen te gebruiken.
Omdat ik al een aantal maanden last had van een RSI arm wilde ik deze...
Omdat ik al een aantal maanden last had van een RSI arm wilde ik deze penmuis een uitproberen. Ik merk dat het voor mij een goed hulpmiddel is, heb nog steeds klachten maar wel een stuk minder. Prettig in gebruik, ik moest alleen wel even wennen aan het rechts en links klikken.

hhh

Prima, niets op aan te merken.