Ergo2Go

Ergonomische informatie op onze site

Zeer goede info over het product. Gemakkelijk te bestellen. Levering via een Kiala-punt en/of automaat van de post zou heel handig zijn.

Vanessa

De informatie vermeld bij de producten (muizen) mag specifieker. veelal staat bij hetzelfde type dezelfde introtext, waardoor je niet in het overzicht al de verschillen ziet. hiervoor moet je nu... De informatie vermeld bij de producten (muizen) mag specifieker. veelal staat bij hetzelfde type dezelfde introtext, waardoor je niet in het overzicht al de verschillen ziet. hiervoor moet je nu eerst op ieder product klikken

Reactie Ergo2Go:

Beste Caroline,
Beste Caroline,
Bedankt voor uw feedback! De introtekst proberen we te onderscheiden met een aantal aanduidingen, bijv. large/medium/small, bedraad/draadloos. De introteksten kunnen we ook niet te lang maken, helaas is dit niet mogelijk met het systeem waar we mee werken. Met onze selectietool kunt u wel specificeren, heeft u daar gebruik van gemaakt? Nogmaals bedankt voor uw reactie en we wensen u veel plezier met uw toetsenbord en verticale muis. mvg Emile

Doet wat afgesproken is

Zeer snelle service en duidelijke informative verstrekking

Frank

Ik heb ongeveer een jaar geleden bij Ergo2Go een ergonomische muis gekocht omdat ik pijn had aan mijn pols bij het verrichten van computerwerk. De muis werd heel snel geleverd en werkte absoluut... Ik heb ongeveer een jaar geleden bij Ergo2Go een ergonomische muis gekocht omdat ik pijn had aan mijn pols bij het verrichten van computerwerk. De muis werd heel snel geleverd en werkte absoluut prima. Ik ben er nog altijd heel tevreden over. De pijn in mijn pols is bijna volledig weg en als het terug is, is het enkel op dagen dat ik ander zwaar werk verricht heb, niet computerwerk. Een paar weken geleden waren er problemen met de muis (USB connectie werkte niet meer) en na kort emails te hebben uitgewisseld lag een nieuw muis bij mij op tafel. Super goed contact gehad, heel snelle service en levering en uitstekende dienst na verkoop. Ik ben heel erg tevreden over de volledige lijn. Ondertussen heb ik bij hen ook een ergonomische muis gekocht voor mijn vrouw en ook zij is heel tevreden.

Super snelle, vriendelijke en behulpzame service!

Moeilijk om een keuze te maken. Verdere afwikkeling uitstekend.

Zeer tevreden over handshoemouse ivm rsi-klachten ellebogen. Aanrader!

Snelle levering. Retour gestuurd wegens vermoed defect. Snel vervangend product ontvangen, echter zonder toelichting of beschrijving van de bevindingen. (Blijkbaar hoort de Rollermouse Red met meer... Snelle levering. Retour gestuurd wegens vermoed defect. Snel vervangend product ontvangen, echter zonder toelichting of beschrijving van de bevindingen. (Blijkbaar hoort de Rollermouse Red met meer weerstand te rollen dan de Rollermouse Pro 2.) Verder alles prima. Bedankt :)