Duidelijke website, vlotte levering en goed assortiment.
Bij toeval - was namelijk op zoek naar goede "Alfa Liponzuur" - kwam ik op de site van Ergomax.nl . Heb vervolgens de info goed gelezen en vergeleken met andere aanbieders van hetzelfde product en...
Beschrijf hier uw ervaring
Zeer snelle en correcte levering. Gebruik het voor het eerst dus kan geen zinnig woord zeggen over het product zelf
Alles is prima verlopen
Beschrijf hier uw ervaring
alles heel correct verlopen - zelfs een mailtje met het vermoedelijke uur van levering
Prima, accuraat de snel
Heel tevreden ben ik met jullie. Ik krijg mijn gewenste product en snel geleverd. Vandaag besteld, morgen geleverd. Top!
Beschrijf hier uw ervaring
Wat kan ik nog meer schrijven dan hier boven staat? Heel tevreden ben ik. En ik zou zeggen, gewoon doorgaan zo!
Goede producten die moeilijk te vinden zijn! Gratis verzenden vanaf 80 euro is wel wat aan de hoge kant in vgl met andere shops.
Beschrijf hier uw ervaring
juiste producten en goed op tijd geleverd.
Altijd een snelle levering en de producten zijn goed verpakt.
Beschrijf hier uw ervaring
Producten zijn altijd binnen 1 a 2 dagen binnen.
Zeer tevreden,snelle levering met leuke gratis attentie, twee maal bestelling achter elkaar gedaan, verzendkosten van laatste bestelling netjes door Ergomax teruggestort !
Snel en duidelijk
Beschrijf hier uw ervaring
Communicatie over de bestelling en levering was heel duidelijk en er werd snel geleverd