Teleurgesteld

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben al meer dan 8 jaren een trouwe klant met prima ervaring, sinds mijn laatste bestelling meer dan 10 dagen geleden, ben ik helaas afgeknapt. Ik krijg geen updates over mijn bestelling, niemand... Ik ben al meer dan 8 jaren een trouwe klant met prima ervaring, sinds mijn laatste bestelling meer dan 10 dagen geleden, ben ik helaas afgeknapt. Ik krijg geen updates over mijn bestelling, niemand die de telefoon opneemt of reageert op mijn e-mails. Dat is niet hoe t hoort.

Great products but expensive, and fast delivery.

Beschrijf hier uw ervaring

It's great that you offer products in EU from all over the world. I would like you include "Smart drugs" which is a new company with great reviews on their product with more on the way!

Zeer teleurstellend

Beschrijf hier uw ervaring

De pot die ik heb besteld is open toegekomen. De sealing was reeds verbroken en de deksel is er terug op geplaatst waardoor de inhoud er reeds uitkwam en uiteraard wil niemand een supplement in... De pot die ik heb besteld is open toegekomen. De sealing was reeds verbroken en de deksel is er terug op geplaatst waardoor de inhoud er reeds uitkwam en uiteraard wil niemand een supplement in poedervorm nuttigen waarvan de sealing is verbroken. Meermaals gecontacteerd via mail om melding te doen maar tot op heden nog steeds geen reactie ontvangen.

Groot assortiment, vriendelijke klantenservice

Beschrijf hier uw ervaring

Bij ergomax is er een ruim assortiment. Toen er iets niet op voorraad was, heb ik gevraagd wanneer dit weer zou komen. Ik kreeg al snel reactie en het artikel was dezelfde week weer op voorraad.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb mijn been gebroken en heb daarvoor Collageen Hydrolysaat om de bot aanmaak te bevorderen en dit is een van de betere producten daarvoor.

Dit bedrijf is betrouwbaar. Levert producten netjes en keurig op tijd.

Beschrijf hier uw ervaring

Al verscheidene keren collageen besteld. Meestal is dit op voorraad. En die enkele keer dat het niet voorradig was wordt er naar een goede oplossing gezocht. Zeer tevreden!

Goede communicatie

Snelle en goede service

Correcte levering
Product zoals beschreven

Beschrijf hier uw ervaring

nog onvoldoende het product gebruikt om te oordelen of de werking voldoet

Supersnelle levering, heel blij mee

Ik ben tevreden

Ze zijn vriendelijk. Denken met je mee.

Beschrijf hier uw ervaring

Ja meerdere malen. Ze geven goed advies en zijn flexibel.