Goede informatie via chatten en supersnelle levering.

De afhandeling was bijzonder vlot en netjes

Dit bedrijf gaat net ff verder dan de gemiddelde supplementenboer.

Beschrijf hier uw ervaring

is bezig op gebieden waar ik niet eens van gehoord had

Prima service en snelle levering!

Ontzettend snelle verzending, correcte afhandeling

Erg vriendelijke en behulzame medewerkers die binnen vijf minuten reageren en antwoorden op je vragen. Productne worden heel snel geleverd.

goede dienstverlening, snelle service

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring

goede service en begeleiding over de produkten

Uitstekende website met zoekfunctie, duidelijke uitleg en eerste site voor mij waar ze de modifiër NATUURLIJK voor het woord VITAMINE gebruiken om de BETEKENIS duidelijk in onderscheid te maken, ook... Uitstekende website met zoekfunctie, duidelijke uitleg en eerste site voor mij waar ze de modifiër NATUURLIJK voor het woord VITAMINE gebruiken om de BETEKENIS duidelijk in onderscheid te maken, ook later in de uitleg aangegeven hoe dit zit, totaal duidelijk dus voor mij. Etiketten op verpakking ook zeer zinvol. Zeer geschikt voor mond op mond reclame.

Beschrijf hier uw ervaring

1 artikel was niet in voorraad waardoor bestelling 1 dag later aankwam, maar dit is geen probleem, integendeel dan is het vers van de plank, kreeg er tijdig een berichtje van in mijn mailbox,... 1 artikel was niet in voorraad waardoor bestelling 1 dag later aankwam, maar dit is geen probleem, integendeel dan is het vers van de plank, kreeg er tijdig een berichtje van in mijn mailbox, vriendelijke service en communicatie. hier kom ik zeker terug.

Klantvriendelijk, snel en servicegericht.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede reactie op kritische vragen. Prima product.

Een Vlotte en prettige afhandeling

Als boven