Prima, duidelijk en snelle levering

Het ziekenhuis adviseerde ons de NAC van Ergomax (ivm CRPS). Bij navraag was dit de enige zonder aspartaam. Helemaal top, zonder die kunstmatige zoetstoffen. Ik bestel de NAC nu ongeveer een jaar.... Het ziekenhuis adviseerde ons de NAC van Ergomax (ivm CRPS). Bij navraag was dit de enige zonder aspartaam. Helemaal top, zonder die kunstmatige zoetstoffen. Ik bestel de NAC nu ongeveer een jaar. Ben er echt heel erg op vooruit gegaan. Ook tijdens Chat-Contact op de site, kreeg ik goede adviezen, waar ik iets mee gedaan heb.

Beschrijf hier uw ervaring

Goed contact naar de klant, altijd vriendelijk en staan klaar voor vragen. Op heb ik altijd een eerlijk en goed antwoord gehad. Tot nu toe ben ik alleen maar natuurlijke producten tegengekomen,... Goed contact naar de klant, altijd vriendelijk en staan klaar voor vragen. Op heb ik altijd een eerlijk en goed antwoord gehad. Tot nu toe ben ik alleen maar natuurlijke producten tegengekomen, zonder E-nummers en dergelijke.

Eerste keer bij jullie besteld en ben zeer tevreden! Het product wat ik had besteld was niet op voorraad maar jullie hebben het me gelijk laten weten en was alsnog heel snel in huis. Keurig netjes... Eerste keer bij jullie besteld en ben zeer tevreden! Het product wat ik had besteld was niet op voorraad maar jullie hebben het me gelijk laten weten en was alsnog heel snel in huis. Keurig netjes in een verpakking bezorgd. Ik bestel volgende keer absoluut weer bij jullie..!! Complimenten voor de service..!

Pico bello & supersnel.

Alles naar tevredenheid

S'middags besteld, de volgende dag in huis.
Goede service

Super service

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service en kennis van zaken

Alles goed verlopen

EVCLO goed verpakt waardoor nog koel na 24 uur

Levertraan bestelt. Easy Website.

Beschrijf hier uw ervaring

Goed en snel afwikkeling.