Mooie site, veel keus in voedingssupplementen. Duidelijke beschrijvingen erbij die het kiezen makkelijker maken. Vlotte levering.

Beschrijf hier uw ervaring

De van oorsprong Amerikaanse voedingssupplementen, zoals de gefermenteerde levertraan, heb ik (nog) niet in een andere Nederlandse (web)winkel kunnen vinden. Fijn dat Ergomax deze producten wel heeft!

Vriendelijke medewerker aan de telefoon tijdens het bestellen.
Snelle service.
Vriendelijke medewerker aan de telefoon tijdens het bestellen.
Snelle service.
Heel prettig dat de manier van bestellen vertrouwen uitstraalt. Dit blijkt uit de manier van betalen. Factuur is bij het medicijn ingesloten en hoeft niet eerst overgemaakt te zijn voor verzending.

snelle levering

Top! Een foutje werd keurig opgelost!

Prima, snelle levering ; wel jammer dat supplementen zo duur zijn (in het algemeen)

Beschrijf hier uw ervaring

Deskundige en duidelijke informatie op een prettige klantvriendelijke manier tijdens telefonische contacten. Dito oplossingen bij kleine probleempjes én toezeggingen worden zeer snel nagekomen. Maar... Deskundige en duidelijke informatie op een prettige klantvriendelijke manier tijdens telefonische contacten. Dito oplossingen bij kleine probleempjes én toezeggingen worden zeer snel nagekomen. Maar ook de prijs/kwaliteit verhouding is aantrekkelijk.

Mijn ervaringen zijn toto nu toe zeer positief. De producten hebben mij goed geholpen.

Beschrijf hier uw ervaring

Heb een paar keer telefonisch contact gehad. Het viel me op dat de medewerkers verstand van zaken hebben. Na mijn situatie te hebben uitgelegd kreeg ik wat mij het beste hielp.

Als ik iets bestel bij Ergomax wordt het een dag later bezorgd. Probleemloze en snelle service.

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer prettige en correcte service

Beschrijf hier uw ervaring

Informatie betreft werking van product ingewonnen.Werd keurig en uitgebreid te woord gestaan.

Snelle en vlotte levering, erg prettig.

Zorgvuldig verpakt.