Uniek aanbod, vlotte levering

Beschrijf hier uw ervaring

Aanbod van voedingssupplementen (voor early adopters) die men moeilijk elders vindt (en anders uit de VS moet bestellen), en snel geleverd worden. Alleen het vegan assortiment zou nog mogen worden... Aanbod van voedingssupplementen (voor early adopters) die men moeilijk elders vindt (en anders uit de VS moet bestellen), en snel geleverd worden. Alleen het vegan assortiment zou nog mogen worden uitgebreid

Zeer goed. Ik ben zo blij.

ik ben tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

Uitstekend, snelle levering, duidelijke site

Een bedrijf met verschillende interessante producten.
Vlotte levering.
Mag van mij best wel meer kortings/aanbiedingen acties hebben.
Al met al een prima bedrijf!

Beschrijf hier uw ervaring

Een product zoals elastine is (zover ik weet) alleen bij Ergomax verkrijgbaar.

Prima, jammer dat er enorm veel plastic in de doos zat. Dit kan ook anders, met papier bijv.

Beschrijf hier uw ervaring

Jammer van al dat plastic in de doos

Prima, levering op tijd

Beschrijf hier uw ervaring

Histaminx is voor mij met een histamine allergie het product!

Beschrijf hier uw ervaring

Klantenservice neemt uitgebreid de tijd om advies te geven. Heb ik zeer gewaardeerd

Toen ik voor de eerste keer bij ergomax bestelde had ik mijn product al thuis en de betaling moest nog gebeuren . Ik betaal nog met een overschrijvingskaart .
Duurt altijd wat langer. Ik vind...
Duurt altijd wat langer. Ik vind dat super.
En bel je om je product is dat zo geregeld.

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelling is goed en snel geregeld.

Beschrijf hier uw ervaring

Produkten worden snel en goed geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke uitleg over de producten . Mijn vader heeft hartfalen en neemt dit nu al enkele jaren. Laatst lag hij in het ziekenhuis en men dacht niet dat hij het zou halen. Dosis verdubbelt , terug... Duidelijke uitleg over de producten . Mijn vader heeft hartfalen en neemt dit nu al enkele jaren. Laatst lag hij in het ziekenhuis en men dacht niet dat hij het zou halen. Dosis verdubbelt , terug thuis en dat is mede dankzij jullie. Dus top