Duidelijke en uitgebreide site waardoor het gezochte product snel wordt gevonden en besteld kan worden. Bestelde producten worden snel en correct geleverd. Ook prettig dat het aflevertijdstip van de... Duidelijke en uitgebreide site waardoor het gezochte product snel wordt gevonden en besteld kan worden. Bestelde producten worden snel en correct geleverd. Ook prettig dat het aflevertijdstip van de bestelling ruim van tevoren bekend is.

Super !!!

Snel en professioneel

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb 2 producten (vitamine B12 spray en Turmeric Strength-curcumine) besteld en heb ik dit gekregen na 2 dagen.Ook was ik altijd op de hoogte met betrekking tot de levering process.

Goed assortiment en snelle levering

recomended

afgeleverd zoals aangekondigd

Opmerkelijk goed

Beschrijf hier uw ervaring

heel snel en goedkoop, i'll be back

Hoge kwaliteit producten en snelle bezorging

Beschrijf hier uw ervaring

Veel producten/supplementen zijn vaak alleen in Amerika beschikbaar, dus zelf bestellen is vaak geen optie (ivm invoerrechten, douane etc.). Heel fijn dus dat Ergomax dit beschikbaar maakt voor de... Veel producten/supplementen zijn vaak alleen in Amerika beschikbaar, dus zelf bestellen is vaak geen optie (ivm invoerrechten, douane etc.). Heel fijn dus dat Ergomax dit beschikbaar maakt voor de Nederlandse markt.

Altijd een hele prettige ervaring. Ik vind het ook belangrijk dat Ergomax zich focust op duurzaamheid. Verder altijd deskundig advies en een snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Kwalitatief hoge producten gefocust op duurzaamheid.