Duidelijke en gebruiksvriendelijke website en zeer vlotte levering. Goede ervaring, ik zal hier zeker weer bestellen.

Beschrijf hier uw ervaring

Snel, correct, goede communicatie.
Het product gebruik ik pas enkele dagen dus daar kan ik nog niet veel over zeggen.

Zeer kundige medewerkers. Uitstekende producten en snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Goed product van goede kwaliteit. Snelle levering.

Uitgebreide producten
Bevallen heel goed
Juiste informatie wat er in een product zit

Snel en betrouwbaar

Bestelde produkten worden keurig bezorgd, niets op aan te merken.

Very good experience with this company. I have ordered from them 3 times.

Beschrijf hier uw ervaring

I'm very happy with the products and the great service.

Snel geleverd. gaan het nu opnieuw bestellen.

Ik bestel al jaren bij ergomax en ben altijd zeer tevreden. Ze hebben een goed aanbod van specifiek uitgezochte kwaliteitsproducten die je bij andere winkels vaak niet vindt. Ze doen overduidelijk... Ik bestel al jaren bij ergomax en ben altijd zeer tevreden. Ze hebben een goed aanbod van specifiek uitgezochte kwaliteitsproducten die je bij andere winkels vaak niet vindt. Ze doen overduidelijk mee in het verspreiden van de boodschap van natuurgeneeskunde/orthomoleculaire therapie en steken aandacht in het verkrijgen en leveren van inzicht over de producten die ze aanbieden. Dus al in al een uitstekend bedrijf voor iedereen die naar specifieke producten zoekt met een verzekering van werking en kwaliteit!

Goede service enkel spijtig dat de verzendingskosten naar Belgie toch aangerekend worden bij bestellingen boven 50 euro

Snelle service, goede producten

Snel geleverd!

Duidelijke communicatie

Duidelijke informatie en snelle levering.