Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en of het product ook goed is ben ik nu aan het proberen

Beste Anna,
Beste Anna,
We willen je bedanken voor het delen van je ervaring bij Ergomax. Het doet ons goed om te horen dat we een goede service en levering hebben kunnen bieden. Dit is de service die we al onze klanten willen bieden. We hopen ook dat het product bevalt.
We zorgen ervoor dat we je in de toekomst dezelfde prettige service en levering bieden.
Team Ergomax

They were very quick with the delivery. They didn't send tracking mail as indicated in their purchase acknowlegement mail though. But other than that, everything went perfectly.

Quick delivery

Dear, Victor
Dear, Victor
We are pleased to hear that the delivery went smoothly. Thank you for giving us your honest feedback about the service and delivery. It is sad to hear that we did not send you a tracking link as promised. We will take that into consideration and as feedback which we can work and improve on for future orders.
We will make sure to serve you better in the future.
Kind regards,
Team Ergomax

Dit bedrijf levert dat product wat ik nodig heb.

Beschrijf hier uw ervaring

Ze leveren een fijn product en een snelle levering

Beste Linda,
Beste Linda,
We vinden het leuk om te horen dat onze levering en service naar wens zijn. Ook doet het ons goed om te horen dat we goede producten aanleveren. Dit is de service die we al onze klanten willen bieden. Bedankt voor het nemen van de tijd om je ervaring bij Ergomax achter te laten.
We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze shop!
Team Ergomax

Ik heb een bestelling gedaan

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn bestelling is snel verwerkt en bezorgd

Beste Greetje,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten over je ervaring bij Ergomax. Het doet ons goed om te horen dat je bestelling snel verwerkt en bezorgd is....
Beste Greetje,
We willen je in de toekomst weer deze goede ervaring en service bieden.
Team Ergomax

Ik bestelde 3 zelfde producten omdat dat aangeboden wordt, qua korting en had dan geen verzendkosten.
Vervolgens werd zonder commentaar het geld teruggestort.
Op mijn vraag waarom kreeg...
Vervolgens werd zonder commentaar het geld teruggestort.
Op mijn vraag waarom kreeg ik als antwoord dat de producten niet op voorraad waren. Toen ik aangaf dat het gewoon op de website stond als op voorraad, kreeg ik te horen dat ze de voorraden van hun leverancier vermelden ivm een te klein magazijn.
Dus de korting krijg je niet en de verzendkosten moet je wel betalen. Dit hoort niet bij een fair bedrijf!

Beschrijf hier uw ervaring

Geen korting en wel verzendkosten betalen bij meerdere zelfde producten. Dit wordt wel aangeboden op de website maar na bestellen en betalen wordt het geld teruggestort ivm te klein magazijn. Aanbod... Geen korting en wel verzendkosten betalen bij meerdere zelfde producten. Dit wordt wel aangeboden op de website maar na bestellen en betalen wordt het geld teruggestort ivm te klein magazijn. Aanbod lijkt leuk maar niet eerlijk want het voordeel krijg je niet.
Geen fair bedrijf!!

Beste Marianne,
Jammer dat je teleurgesteld bent in onze service, we begrijpen je frustratie.
Beste Marianne,
Jammer dat je teleurgesteld bent in onze service, we begrijpen je frustratie.
Hiervoor onze welgemeende excuses. Bedankt voor het achterlaten van je feedback, we gaan met de verbeterpunten aan de slag.
Graag komen we met je in contact om een voor jou passende oplossing te vinden.
Team Ergomax

Had de recensies moeten lezen

Beschrijf hier uw ervaring

Een bestelling gedaan in vertrouwen gedaan want 4 van de 5 sterren. Helaas geen bevestigingsmail gekregen, kan gebeuren. 2 dagen later nog geen ordermail, maar wel een vraag of ik Ergomax wil... Een bestelling gedaan in vertrouwen gedaan want 4 van de 5 sterren. Helaas geen bevestigingsmail gekregen, kan gebeuren. 2 dagen later nog geen ordermail, maar wel een vraag of ik Ergomax wil beoordelen. Gemaild naar dit bedrijf: "Dat wil ik wel als ik een track en trace mail of het pakje zou hebben". 1 dag later antwoord van Droginet: order niet bekend.

Gegevens gemaild en een antwoord: pakje ligt op postnl punt met track en trace nummer. Vol goede moed naar het postnl punt, maar geen pakje te vinden. Track nummer niet bekend en ook geen pakje gevonden op postcodeszoekopdracht. Nummer opgezocht op postnl site, niet bekend.

Weer gemaild. Geen antwoord. 2 dagen later weer gemaild of ze al wat wisten. 3 dagen later antwoord: "We hebben uw bestelling terug gehad van postnl. Helaas hebben we geen tijd om het pakje opnieuw te sturen en krijgt u uw geld terug". Ja vast...

Anderhalve week later dus geen pakje en nu maar wachten wanneer het geld terug komt. Dit vind ik allemaal Relatief Uitermate Kwalijk.

Had de recensies moeten lezen, want de goede beoordeling is van recensies van vorig jaar en eerder. Laatste maanden alleen maar 1 ster recensies. En nu weer eentje extra: hier dus niet bestellen!!!!

@De eigenaar: Ik zou gauw een andere logistiek dienstverlener zoeken, want Droginet verkl**t op deze manier met een rotgang uw bedrijf.

Beste JR,
We vinden het erg jammer om te horen dat je geen goede ervaring hebt gehad bij Ergomax.
Beste JR,
We vinden het zeer vervelend dat je nog niks hebt ontvangen en dat je niet de service van ons hebt gekregen die wij graag hadden willen bieden.
We begrijpen dat dit frustrerend is en wij willen graag onze excuses aanbieden voor het ongemak. We willen je verzekeren dat we alles in werking stellen om zulke situaties in de toekomst te voorkomen. We willen je bedanken voor je feedback en we hopen je snel een betere ervaring te kunnen geven.
Nogmaals, excuses voor het ongemak.
Graag komen we zo snel mogelijk met je in contact om gezamenlijk de passende oplossing voor jou te vinden.

Slecht

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelling niet geleverd, en Ergomax is niet bereikbaar

Beste G,
Beste G,
We vinden het erg vervelend om te horen dat je bestelling niet geleverd is en dat we je niet de service hebben kunnen bieden die je gewenst zou hebben. Hiervoor willen we onze welgemeende excuses aanbieden.
We werken er dan ook op dit moment hard aan om te zorgen dat dit soort problemen niet meer voor zullen komen. Graag horen we van je of het probleem inmiddels is opgelost en of de bestelling is aangekomen. Mocht dit niet het geval zijn, willen we graag met je in contact komen om je een passende oplossing te bieden.
Nogmaals onze excuses en we zullen je in de toekomst beter van dienst zijn.
Team Ergomax

Still no email with tracking number

Beschrijf hier uw ervaring

No idea if my parcel has been sent or how to follow it. I hope I get a notice from the local postal service when it's arrived otherwise it will just bounce back to Ergomax (again). I don't know why... No idea if my parcel has been sent or how to follow it. I hope I get a notice from the local postal service when it's arrived otherwise it will just bounce back to Ergomax (again). I don't know why they have issues, but what was once a pleasant and good service has become terrible.

Dear Sam,
Dear Sam,
We are very sorry to hear that your opinion is that our service has gotten worse. First of all, we would like to say that we are sincerely sorry that the service and delivery was not up to our regular standards.
We want to thank you for leaving your experience with Ergomax. We can guarantee you that we are working on it as we speak and we will try to make sure that this will not happen again. We hope your order has finally arrived by now.
If it has not arrived by now, we would be happy to get in contact with you about and look for an option on how we can resolve this issue for you.
Kind regards,
Team Ergomax

Zéér te vreden over de heel duidelijke info op de website en de snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben sinds kort gestart met de supplementen en toch voel ik al een verschil in mijn lichaam.
Zéér te vreden over dit product. (Beef Spelen)

Beste Niki,
Beste Niki,
Het doet ons erg goed om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de levering als ook onze website. We willen je dan ook van harte bedanken voor het nemen van de tijd om je positieve ervaring achter te laten. Het is fijn om te horen dat je bestellingen goed bevallen.
In de toekomst gaan we voor hetzelfde prettige contact, dezelfde goede service en producten.

heel goed

Beste Bettie,
Beste Bettie,
Allereerst willen we je hartelijk bedanken voor het nemen van de tijd om een review achter te laten over Ergomax en onze service. Het doet ons goed te weten dat wij een goede levering en service hebben geboden.
We zullen je in de toekomst hetzelfde prettige contact en goede service blijven bieden.