Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf, met duidelijke afspraken.

Snelle verzending.

Ik heb al enkele malen een bestelling geplaatst. telkens is alles naar wens verlopen. ben blij dat ik producten vind waar geen magnesiumstearaat, sucralose en andere schadelijke stoffen inzitten.

Beschrijf hier uw ervaring

vlotte afhandeling van de bestellingen.

Ik wil via deze weg dat de klanten service en het bedrijf een top bedrijf is. Ik heb het bedrijf gebeld omdat mijn pakje nog steeds niet bezorgd was. De man aan de telefoon ging er meteen achteraan... Ik wil via deze weg dat de klanten service en het bedrijf een top bedrijf is. Ik heb het bedrijf gebeld omdat mijn pakje nog steeds niet bezorgd was. De man aan de telefoon ging er meteen achteraan en zou mij terug bellen hierover. Enkele minuten later werd ik gebeld. Pakje had verkeerde adres nummer en was geweigerd. Het pakje word opnieuw verzonden nu naar het goede nummer. Helemaal top! Ik kan ergomax iedereen aan raden.

Beschrijf hier uw ervaring

Klantvriendelijk en eerlijk! En ergomax zoekt voor een oplossing!

Goede kwaliteitsproducten!
Snelle en correcte levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Heel bijzonder is de korting die ik kreeg van een site waar ik regelmatig op kom ivm voedingsadviezen.
De inhoud van de sites versterken elkaar.

Positief snelle levering.

Vriendelijke benadering telefoon, behulpzaam, snelle levering. Betrouwbaar.

Goede producten, goed bereikbaar en Paul Zonneveld altijd bereid zowel telefonisch als via mail antwoord op vragen en informatie te verven.

Zie vraag hiervoor.

Goed, ze hielden zich aan de levertijd. Mooi de volgende dag in huis.

Nog niet, 1e keer besteld

Snelle levering, overzichtelijke website, breed assortiment en goede beschrijvingen bij de producten

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke uitgebreide beschrijving die de keuze makkelijker maakte