Zeer slecht đź‘Ž

Beschrijf hier uw ervaring

Geen bestelling! Geen reactie!

Beste Rimla,
Beste Rimla,
Allereerst willen we onze welgemeende excuses aanbieden. We begrijpen de frustratie en het ongemak door het niet in contact kunnen komen met onze klantenservice. Dit is niet de service die wij onze klanten willen bieden.
We hopen dat inmiddels je problemen opgelost zijn en je bestelling is aangekomen. Is dit niet het geval? Dan zouden we je graag willen uitnodigen om contact met ons op te nemen, zodat we een voor jou passende oplossing kunnen vinden.
We zullen je in de toekomst beter van dienst zijn.

Vergane glorie?

Beschrijf hier uw ervaring

Niet meer wat het is geweest, blijkbaar. Na jaren vaste klant vanwege de goede service, wacht ik nu al 2 weken op mijn bestelling en wordt er niet gereageerd op mijn mails/telefoontjes. Ik zal... Niet meer wat het is geweest, blijkbaar. Na jaren vaste klant vanwege de goede service, wacht ik nu al 2 weken op mijn bestelling en wordt er niet gereageerd op mijn mails/telefoontjes. Ik zal Ergomax niet langer als eerste aanraden.

Beste Kevin,
Beste Kevin,
Het spijt ons om te horen dat je problemen hebt gehad met je recente bestelling, terwijl je eerder positieve ervaringen hebt gehad. Het is erg vervelend dat je geen contact hebt kunnen krijgen met onze klantenservice.
Het is belangrijk om te weten dat we je feedback mee zullen nemen in ons verbeteringsproces. We begrijpen hoe vervelend je probleem is en we willen je verzekeren dat we alles in werking stellen om zulke situaties in de toekomst te voorkomen.
We willen je bedanken voor je feedback en we hopen je toekomstig een betere ervaring te kunnen geven en beter van dienst te kunnen zijn.
Nogmaals, onze excuses voor het ongemak.
Team Ergomax

Het was altijd goed, maar recent is er iets aan de opzet verandert waardoor het slechter geworden is

Beschrijf hier uw ervaring

5 dagen na bevestigingsmail nog geen actie of mails of er ook geleverd gaat worden. Geen reactie ook op een mail van mij hierover.

Beste Boudewijn,
Beste Boudewijn,
Het spijt ons om te horen dat je problemen hebt gehad met je recente bestelling, terwijl je eerder positieve ervaringen hebt gehad. We vinden het vervelend dat je geen contact hebt kunnen leggen met onze klantenservice.
Bedankt voor je feedback en we gaan hier zeker mee aan de slag. We hopen je in de toekomst beter van dienst te zijn. Dit is namelijk niet de service die wij onze klanten willen bieden.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Graag komen we met je in contact om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Team Ergomax

I was ordered a fermented cod liver oil from them 3 weeks ago and till today I did not receive my order and I try to contact them they do not responding. For me it is not a good company

Beschrijf hier uw ervaring

I would like to get my money back but they cut all communications

Dear Maha,
Dear Maha,
Firstlyl, we would like to offer you our sincere apologies. It is very annoying to hear that you experienced problems with your order, communication with us and not getting a refund. We are working hard on this to improve our service.
We understand that this is frustrating, and we want to provide an appropriate solution for this. We will be happy to get in touch with you to resolve this situation for you as soon as possible.
Thanks for your feedback, and we hope to service you better in the future.
Again, we dearly apologize for the inconvenience.
Kind regards,
Team Ergomax

Per ongeluk dubbel besteld, geen antwoord klantenservice

Beschrijf hier uw ervaring

Echter is de bestelling per ongeluk dubbel verzonden. Voor onverklaarbare redenen kan ik geen reguliere bestellingen plaatsen bij ergomax, daarom heb ik dit maal gekozen zelf over te maken.
Echter is de bestelling per ongeluk dubbel verzonden.

Hier heb ik een week geleden over gemaild en alleen een automatisch antwoord gehad, nog geen bevestiging of de extra bestelling tijdig geannuleerd is etc.

Ergomax heeft vrijwel de beste producten uit de segmenten waar zij zich over ontfermen, dus ik hoop dat dit toch nog eens opgelost wordt.

Beste Alex,
Beste Alex,
Het spijt ons dat je problemen hebt gehad met het plaatsen van een reguliere bestelling en de communicatie met ons. Het is vervelend dat je niet de service hebt gekregen die nodig was geweest om het probleem op te lossen en dat je geen contact met ons kon leggen via mail en onze klantenservice.
Graag komen we met je in contact om een gepaste oplossing te vinden.

Voor het eerst slecht!

Beschrijf hier uw ervaring

Vorige week heb ik een bestelling gedaan van ruim 80 euro maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Ook geen email met een track en trace bericht. Op mijn Ergomax pagina staat dat mijn bestelling... Vorige week heb ik een bestelling gedaan van ruim 80 euro maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Ook geen email met een track en trace bericht. Op mijn Ergomax pagina staat dat mijn bestelling voltooid is. Dus om te informeren wat er aan de hand is, heb ik een paar keer gebeld en gemaild maar ze zijn niet te bereiken. Telefonisch krijg je een bandje en via email een standaard noreply antwoord. Alles gaat via Droginet.
Het enig mailtje wat ik heb gekregen, al na een paar dagen, was het verzoek om feedback over het bedrijf Ergomax.
Ik heb even gewacht maar dan nu bij deze....
Ik koop al jaren bij Ergomax. Voor het eerst problemen. Hoop dat ze reageren en ik er niet zelf meer achter aan hoef. Niet fijn...

Beste Annemieke,
Beste Annemieke,
Allereerst willen we je onze welgemeende excuses aanbieden. Het is erg vervelend om te horen dat je problemen hebt ondervonden met je bestelling en de communicatie met ons. Helemaal terwijl je eerder positieve ervaringen met ons hebt gehad. We werken er op dit moment dan ook met man en macht aan om onze service te verbeteren.
We komen graag met je in contact om zo een passende oplossing te vinden.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Zeer goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Leveringen altijd heel snel, concurrerende prijzen. Veel supplementen niet in voorraad.

Beste Paul,
Bedankt voor je moeite en tijd om een review achter te laten. We waarderen je feedback en gaan hier zeker mee aan de slag.
Het is fijn om te horen dat je tevreden was over onze...
Beste Paul,
Het is fijn om te horen dat je tevreden was over onze service en levering. We hopen je in de toekomst weer net zo goed van dienst te kunnen zijn.

Excellent

Excellent

Dear Annika,
We are very pleased to hear that you had a great experience with Ergomax. Thank you a lot for taking the time to leave a review.
Hopefully we can serve you as good anytime...
Dear Annika,
Hopefully we can serve you as good anytime again soon.
Kind regards,
Team Ergomax

Goeie vegan producten zonder veel e nummers, kleurstoffen en aroma's en andere hulpstoffen.Het bezorgproces verloopt netjes en snel.

Beschrijf hier uw ervaring

Als iets niet verkrijgbaar is wordt een alternatief middel gezocht of je geld wordt netjes terug gestort.

Beste M,
Allereerst willen we je bedanken voor het achterlaten van je goede ervaring bij Ergomax. Het is erg fijn om te horen dat je positief bent over onze vegan producten en levering.
We...
Beste M,
We hopen je in de toekomst weer dezelfde plezierige ervaring te kunnen bieden.

Colis pas envoyé au bout de 6 jours , promesse non tenu

Beschrijf hier uw ervaring

Engagement non tenu , pas de service client

Chère Coralie,
Nous sommes désolés d'apprendre que vous n'avez pas eu une bonne expérience chez Ergomax.
Chère Coralie,
Nous sommes désolés d'apprendre que vos produits n'ont pas été livrés. Ce n'est certainement pas le service que nous voulons offrir à nos clients et nous tenons à nous en excuser. Il est important de savoir que nous prenons vos commentaires au sérieux.
Nous serions donc heureux de prendre contact avec vous pour trouver une solution appropriée.
Nous vous prions d'agréer, Madame, Monsieur, l'expression de nos salutations distinguées,
L'Ă©quipe Ergomax