Ik ben zeer tevreden.

Beschrijf hier uw ervaring

Elke bestelling die ik plaats verloopt zeer goed.

Prima, goede supplementen en goed advies/service.

Beschrijf hier uw ervaring

Vragen per mail of telefoon worden altijd goed beantwoord, persoonlijke benadering.

Tot op heden prima.

Beschrijf hier uw ervaring

Heb een keer gebeld omdat mijn emailadres eerst niet werd geaccepteerd in het bestelsysteem, ook niet na een paar keer overnieuw proberen. Goede service en snel opgelost.

goed

Hoge kwaliteit producten (waarvan veel niet bij andere webshops te krijgen zijn), betrouwbare webshop, snelle en correcte levering

Beschrijf hier uw ervaring

Ik kan Ergomax iedereen van harte aanbevelen

Beschrijf hier uw ervaring

Snel het juiste geleverd.

(Bewerkt)

Ik vond een briefje van DHL met de mededeling "missi fulfilment"??
de code onder"bezorger gemist"werkt niet.
De opdracht is retour gestuurd naar de afzender.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Ergomax is omgegaan
met mijn klacht.
Snel en adequaat.

The order arrive on time and in good condition. Although one product description (PQQ) was not exactly as described in the ingredients (microcristalline cellulose)

Beschrijf hier uw ervaring

Please be carefull with the lists of ingredients

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

reeds jaren klant van ergomax

Via een Google search (naar het product dat ik zocht) kwam ik op jullie site. Ik koos voor jullie site vanwege de lage kosten van het product en de snelle levering. De bestelling plaatsen verliep... Via een Google search (naar het product dat ik zocht) kwam ik op jullie site. Ik koos voor jullie site vanwege de lage kosten van het product en de snelle levering. De bestelling plaatsen verliep gemakkelijk. Goed werkende site, overzichtelijk. Ik bestelde het product tijdens de feestdagen dus ik verwachtte wel iets vertraging. Helaas duurde het nog veel langer. Ik nam contact met jullie op via de chat-functie op de site (handig! top!) en daar werd mij uitgelegd dat het product bij de douane lag en er dus een vertraging was ontstaan. De medewerker vertelde mij dat ik hierover een mail had moeten ontvangen en bood zijn excuses aan. Een paar dagen later kreeg ik inderdaad die mail alsnog. Jammer van de vertraging, maar uiteindelijk viel het reuze mee.