Willem

Nicole heeft ons team training in gezond beeldschermwerk. De training was interactief en praktisch en werd heel positief ervaren door onze medewerkers. Zeer tevreden!

Een prettige ervaring. ongedwongen sfeer, duidelijke uitleg

Katinka Hazenberg Audax Logistiek te Gilze

Goede ervaring t.a.v. de cursus ergocoach (werkplekinrichting)

Joep Klerkx

Top cursus. Aanrader

Marjan Vervat

Op onze school hebben we veel leerlingen met fysieke beperkingen. Dat vraagt nogal wat van onze medewerkers: helpen bij verzorgingsmomenten, tillen, zware stoelen aanschuiven, helpen bij gym en... Op onze school hebben we veel leerlingen met fysieke beperkingen. Dat vraagt nogal wat van onze medewerkers: helpen bij verzorgingsmomenten, tillen, zware stoelen aanschuiven, helpen bij gym en zwemmen etc.. Rug- en andere lichamelijke problemen liggen op de loer. We zijn als organisatie zuinig op onze collega`s en onze leerlingen, dus we wilden graag onze til-kennis opfrissen.

Samen met Ergomotion hebben we met een aantal assistenten, onze verpleegkundige en ik als beleidsmedewerker een training van 2 middagen gedaan over tillen op het werk.

Het was een mooie mix tussen theorie en praktijk, waarbij onze eigen werksituatie het uitgangspunt was. Veel zelf oefenen en nadenken, ook over hoe we straks de collega`s kunnen coachen. Veel stof waar we verder mee kunnen: we gaan ons tilbeleid aanpassen, een tilhandboek maken en onze jaarlijkse tiltraining voor al het personeel opfrissen.

Een leuke, enthousiaste trainer die ons goed begreep, leuke werkvormen, dat gaat ons verder helpen!

Marjan Vervat, OC de Twijn

Na de cursus Ergo Coach ga je naar huis met heel wat informatie en tips.

Peter - moBius consult bv

PRIMA. Ergomotion heeft bij ons een leuke, enthousiasmerende en vooral actieve sessie over zithouding achter het bureau gehouden. In de weken daarna aangevuld met een korte persoonlijke... PRIMA. Ergomotion heeft bij ons een leuke, enthousiasmerende en vooral actieve sessie over zithouding achter het bureau gehouden. In de weken daarna aangevuld met een korte persoonlijke begeleiding aan het bureau. Alle collega's waren zonder uitzondering enthousiast.
Bijzonder was de onderstaande reactie: "Sinds ik mijn zithouding, hoogte beeldscherm etc. heb aangepast, heb ik op donderdag geen hoofdpijn meer".

Een erg deskundige training.

De training die door Iwan is gegeven is op een rustige en goede manier gegeven, collega's hebben dit aan mij teruggeven en ik heb het zelf ook zo ervaren. Het instellen van de werkplekken verliep... De training die door Iwan is gegeven is op een rustige en goede manier gegeven, collega's hebben dit aan mij teruggeven en ik heb het zelf ook zo ervaren. Het instellen van de werkplekken verliep ook goed. Sommige collega's vonden het verslag wat summier, er was meer besproken maar dat was niet terug te vinden in het verslag.

Heb de cursus Ergo Coach gevolgd en dat is zeer goed bevallen. Prima locatie, prettige en goede uitleg. Helemaal top!