Ventius

Mia Gabriëls

Goed, vriendelijke nette monteur.

Wordt tijdig van te voren aangekondigd, zodat je hiermee rekening kunt houden of eventueel indien nodig verzetten.

Verbeterpunten

Uit oogpunt van papier- en kostenbesparing mag aankondiging ook per mail.

JGP stokbroekx

Zeer positief

Reuters

Klantvriendelijk en efficiënt

zorgvuldig

nvt

Problemen zijn opgelost.

Verbeterpunten

De temperatuur van het douchewater was door de monteur kennelijk op de meest heette stand gedraaid ten behoeve van zijn tests. Het was fijn geweest als hij dit even had gemeld, of als hij de knop... De temperatuur van het douchewater was door de monteur kennelijk op de meest heette stand gedraaid ten behoeve van zijn tests. Het was fijn geweest als hij dit even had gemeld, of als hij de knop weer op de normale stand had gedraaid. Zeker met een klein kindje in huis. Dit was niet zo prettig.

Nvt

In tweede instantie goed

Redelijkheid van de coördinator die de servicemedewerkers aanstuurt

Verbeterpunten

Werkzaamheden in één keer goed uitvoeren en checken bij vertrek met genomen foto

Hoefsloot

Vriendelijk en deskundig

Monteur was vakkundig en zeer beleefd

R. Vandenhende

Goed, efficiënt en vriendelijk

Rene Rademaekers

Zeer goed

Deskundig goeie contacten snelle opvolging betaalbaar

Zou even niet weten

Liauw

Vriendelijk

A.Groenendijk

Laatste onderhoud zou de monteur tussen 12 en 14 uur komen .Om half 3 gebeld en hij kwam pas om 15 uur. Duidelijk aangegeven dat ik echt weg moest. Ik heb hierover een mail gestuurd en er was op de... Laatste onderhoud zou de monteur tussen 12 en 14 uur komen .Om half 3 gebeld en hij kwam pas om 15 uur. Duidelijk aangegeven dat ik echt weg moest. Ik heb hierover een mail gestuurd en er was op de planning iets fout gegaan. ER zou nog iemand contact met mij opnemen. Zou filters ter compensatie krijgen. Daar zit ik niet op te wachten. Ik heb de factuur gewoon betaal maar zou het prettig vinden als het volgende keer wat prettiger loopt en jullie je afspraken nakomen.

Verbeterpunten

afspraken nakomen en de klant een berichtje sturen als het jaar om is zodat ze zelf dit niet hoeven doen.