ESNW

Hoe ervaart u de klantvriendelijkheid van onze medewerkers?

Godfried Hendriks

Prima monteur, netjes uitgevoerd

M F van Brederode-Zwart

Uitstekend

mevr. Bakker

Zeer tevreden met de monteur die vandaag mijn ketel heeft schoongemaakt. Gevoel dat ie goed/beter is schoongemaakt dan andere keren. Serieuze jongeman, die alles keurig volgens de voorschriften... Zeer tevreden met de monteur die vandaag mijn ketel heeft schoongemaakt. Gevoel dat ie goed/beter is schoongemaakt dan andere keren. Serieuze jongeman, die alles keurig volgens de voorschriften heeft gewerkt, is mijn mening.

De heer J.A.AL

(Bewerkt)

Werd vriendelijk en correct benaderd

Carla Veerbeek

Nette vriendelijke monteur, goed uitgelegd wat hij heeft gedaan. Alleen was de afspraak niet bekend. Ik had een eerdere afspraak geannuleerd. Kreeg 2 mogelijke nieuwe data, vrijdag 1 nov en maandag... Nette vriendelijke monteur, goed uitgelegd wat hij heeft gedaan. Alleen was de afspraak niet bekend. Ik had een eerdere afspraak geannuleerd. Kreeg 2 mogelijke nieuwe data, vrijdag 1 nov en maandag 5 nov, zou hiervan nog een bevestiging krijgen per mail en dat is niet gebeurd. Was gisteren voornemens om erover te bellen en toen stond de monteur voor de deur. Op zich geen probleem omdat ik thuis was. Maar misschien een aandachtspuntje.

A. Machtel

Persoonlijke benadering, erg vriendelijk en behulpzaam.

Werkhoven

Storing en binnen 2 uur was er een monteur, op zondag nog wel

Ronald Jut

2x een vriendelijke monteur over de vloer gehad ivm lekkage van de cv ketel. Na het eerste bezoek bleef de ketel lekken en na het 2e bezoek vind ik af en toe nog een kleine druppel water bij het... 2x een vriendelijke monteur over de vloer gehad ivm lekkage van de cv ketel. Na het eerste bezoek bleef de ketel lekken en na het 2e bezoek vind ik af en toe nog een kleine druppel water bij het ontluchtingskraantje. Geen reden meer om het te melden. Ik hou het in de gaten.

Michel Dikmans

Prima service, vriendelijke monteurs,