Hoe ervaart u de klantvriendelijkheid van onze medewerkers?
Krijger
Zou graag mijn ervaring met U delen, maar ik heb geen ervaring met ESWN. Hoorde vandaag dat er iemand is langs geweest, maar ik heb niemand gezien en ook geen afspraken gemaakt.
W. Nieuwenhuizen
Zeer vriendelijke monteur is bij ons langsgeweest. Wist direct het probleem met de cv ketel te detecteren. Helaas kon hij het niet direct repareren. Het te vervangen onderdeel was niet aanwezig in...Zeer vriendelijke monteur is bij ons langsgeweest. Wist direct het probleem met de cv ketel te detecteren. Helaas kon hij het niet direct repareren. Het te vervangen onderdeel was niet aanwezig in de servicebus. Het moest besteld worden en nu maar afwachten wanneer het wel beschikbaar komt en wanneer het vervolgens geplaatst kan worden. Ergo: een vriendelijke en deskundige monteur die als gevolg van het binnen ESNW geformuleerde beleid niet tot reparatie over kon gaan en ons letterlijk in de kou moet laten zitten. Doet geen recht aan het beeld dat ESNW uit wil stralen en geen recht doet aan hetgeen wij op basis van de door ons gekozen onderhoudscontract menen te mogen verwachten.
D. Scholtz
Ervaring niet slecht. Afspraak maken ging moeizaam, daar werd ook gezegd dat er elk jaar onderhoud gedaan moet worden. Echter hoor van de monteur, prima vent, dat 1 keer in de 2 jaar voldoende is.
M Hoogwoud
Uitmuntend
Nida Jut
Afspraak maken en contact gegevens achterhalen was een hele toer. Dan account aanmaken terwijl ik die al had , dus opnieuw een hele toer. Via telefoon geprobeerd een afspraak te maken maar dan wordt...Afspraak maken en contact gegevens achterhalen was een hele toer. Dan account aanmaken terwijl ik die al had , dus opnieuw een hele toer. Via telefoon geprobeerd een afspraak te maken maar dan wordt je terug gebeld. De website werkt dus niet om zelf een afspraak in te plannen. Meerdere onderdelen van de we site werken dus niet. Maar dan eindelijk een afspraak en de monteur uiterst vriendelijk en rustig en humor. Dat maakt dan weer heel veel goed.
CV
Medewerkster klantenservice heeft mij keurig te woord gestaan. Controle installatie ook prima verlopen.
W.F.Kroon
Er is een storings monteur geweest,een jonge,heel vriendelijk persoon,ik geef jullie een tip,wees zuinig op zo een persoon!
C.S.Spekken
Zeer beleefde medewerker en werkzaamheden netjes gedaan heeft.
Mike Oortwijn
Onze monteur mark is een topper. Hij komt hier al zolang ik hier werk en weet alle ins en outs van de verwarming binnen ons bedrijf. aangezien ons pand een flinke gebruiksaanwijzing heeft is het...Onze monteur mark is een topper. Hij komt hier al zolang ik hier werk en weet alle ins en outs van de verwarming binnen ons bedrijf. aangezien ons pand een flinke gebruiksaanwijzing heeft is het extra fijn dat wij altijd mark over de vloer krijgen! Naast dat hij het onderhoud doet, denkt hij ook altijd mee aan een oplossing mocht er en probleem zijn / bijna ontstaan door bijvoorbeeld veroudering. Echt een vakman!
M. Slok
Keurig en snel. Ruud (senioor) met Rinze die net een half jaar werkt, maar dat met veel plezier doet. Blij om te zien!