ESNW

Hoe ervaart u de klantvriendelijkheid van onze medewerkers?

Linda Kager

Voor zover ik kan beoordelen een goede onderhoudsbeurt van mijn ketel gehad. Wel heel vervelend dat je zo lang thuis moet blijven en je niet gebeld wordt wanneer loodgieter komt.

D.J.Voet

Monteur kwam vandaag ( 11 oktober 2024) .
We hadden geen afspraak staan, geen mail etc.
Vorig jaar is de cvketel nagekeken en dat gebeurd 1 x in de 2 jaar.
De monteur zei: het is bij...
Monteur kwam vandaag ( 11 oktober 2024) .
We hadden geen afspraak staan, geen mail etc.
Vorig jaar is de cvketel nagekeken en dat gebeurd 1 x in de 2 jaar.
De monteur zei: het is bij de administratie een zooitje.

Reactie ESNW:

Beste D.J. Voet,
Hartelijk dank voor uw bericht. Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak en de verwarring die zijn ontstaan.
Recentelijk zijn we overgestapt...
Beste D.J. Voet,
Recentelijk zijn we overgestapt naar een nieuw IT-systeem, wat enkele uitdagingen met zich heeft meegebracht. Momenteel zijn we druk bezig met het oplossen van deze kinderziektes. We vertrouwen erop dat het onderhoud in de toekomst volgens de juiste planning zal verlopen.
Met vriendelijk groet,

Puck Reus

Huurder zou worden gebeld 10 minuten vantevoren maar dit is niet gebeurd

Yvonne de Dreu

Tot 2 keer toe is er niet aan de afspraak voldaan vanuit jullie kant
Wij hadden zaterdag 5 okt een afspraak tussen 13 uur / 16.30
Keurig thuis geweest , helaas niemand gezien ! Tot 2 keer toe is er niet aan de afspraak voldaan vanuit jullie kant
Wij hadden zaterdag 5 okt een afspraak tussen 13 uur / 16.30
Keurig thuis geweest , helaas niemand gezien !
Nieuwe afspraak volgde op vrijdag 11 okt ( dus helaas nog 6 dagen last van de storing ) Gemaakte afspraak luidde ..tussen 9 en 12 uur
Dit natuurlijk ook afgestemd op onze eigen agenda’s en verplichtingen
Helaas wederom niemand gezien …erg frustrerend …ligt er een kaart in de bus waarop staat ….staat bij mij afspraak van 8 tot 16.30
Er gaat met de planning bij jullie dus iets heel erg mis en is dus erg vervelend

rws koper

Wij hadden de afspraak geannuleerd omdat er een nieuwe cv ketel geplaats gaat worden (als het goed is ) tot onze verbazing stonden de mensen toch voor de deur

Reactie ESNW:

Beste R.W.S. Koper,
Beste R.W.S. Koper,
Hartelijk dank voor uw bericht. Omdat de nieuwe ketel vrij recent is geplaatst is dit nog niet definitief in ons systeem verwerkt. Onze excuses voor de verwarring die dit heeft veroorzaakt. Zodra wij de gegevens van de installateur hebben ontvangen wordt alles verwerkt en zal ook het onderhoud voor de oude ketel uit ons systeem worden verwijderd.

Mevrouw onrust

Goed gedaan de cv werkt weer prima.
Vriendelijke monteur geen rommel achter gelaten.

van den Bergh

Werkzaamheden verricht volgens afspraak

Mc de Waard

Gewoon. goed

M Meinders

Prima werk en duidelijke adviezen

Dhr. Zeevenhooven, PPJT

Positief. Duidelijk. Betrouwbaar.