De produckten zijn uitstekend.
DPl die bezorgt komt afspraken niet na en legt het bestelde produkt aan de voordeur...Ben daar helemaal niet blij mee!
Reactie ESSENZA HOME:
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent met de producten. Wat betreft de bezorgafspraak, we zullen contact opnemen met DHL om te zorgen dat dit in de toekomst beter gaat.
Dekbed was kapot, dit was al te zien toen het nog in de verpakking zat. Ruilen is niet mogelijk, je moet het echt retourneren en opnieuw bestellen.
Reactie ESSENZA HOME:
Het spijt me te horen dat je dekbed beschadigd is aangekomen. Je kunt het artikel kosteloos aan ons retourneren voor een volledige terugbetaling. Helaas is het door ons systeem niet mogelijk om...
Mooie slopen gekocht! Bestelling kwam niet op afgesproken tijd. (tevergeefs ‘s middags thuis gebleven).
Zou de volgende dag op afhaalpunt zijn. Nee dus, wacht al twee werkdagen op bericht.
Reactie ESSENZA HOME:
Bedankt voor je feedback en onze excuses voor het ongemak! We hebben je bestelling dezelfde dag nog verzonden, maar helaas is er bij DHL een vertraging opgetreden. We zien dat je pakket inmiddels is...
Uitstekend
Zeer snelle correcte aflevering!!!!!!!!!!!
(Bewerkt)