Bestelgemak & service
Kwaliteit van het artikel
Levering

Coco

Goede kwaliteit en mooie prijzen.

Melissa

Prima.

Kitty Burkard

Nog steeds niet ontvangen

Reactie ESSENZA HOME:

Bedankt voor je review. We hebben recent via e-mail en telefonisch contact met je opgenomen en een oplossing voorgesteld. Bedankt voor je geduld en begrip!

Greet Postma

Bestelde producten snel geleverd en prima in orde.88

Saskia Van Lith

Perfect, keurig verpakt!

Cigdem Sener

In het algemeen tevreden. Kleine aanvulling productomschriiving kan uitgebreider, zoals duidelijkheid in welk kleur. Bij de dekbedovertrekken moet je soms zoeken. En als de levering sneller kan, zou... In het algemeen tevreden. Kleine aanvulling productomschriiving kan uitgebreider, zoals duidelijkheid in welk kleur. Bij de dekbedovertrekken moet je soms zoeken. En als de levering sneller kan, zou dat fijn zijn. Geen ervaring met klantenservice overigens.

Reactie ESSENZA HOME:

Dank je wel voor je feedback! We zijn blij te horen dat je in het algemeen tevreden bent met je aankoop. Wat betreft de productomschrijvingen, we nemen je suggestie mee en zullen bekijken hoe we... Dank je wel voor je feedback! We zijn blij te horen dat je in het algemeen tevreden bent met je aankoop. Wat betreft de productomschrijvingen, we nemen je suggestie mee en zullen bekijken hoe we deze kunnen verbeteren, vooral met betrekking tot de kleur. Ook bieden we voor leveringen binnen Nederland meerdere bezorgopties met verschillende levertijden, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Mocht je nog vragen hebben staat ons klantenserviceteam graag voor je klaar!

Ruth Jongekrijg

Snelle levering. Ben blij met het feit dat ze het artikel in de maat hadden die ik nodig heb. Moltons in 190x90 zijn moeilijk te vinden.