Bestelgemak & service
Levering

Berry

Slechte communicatie

Reactie ESSENZA HOME:

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat de communicatie niet aan je verwachtingen voldeed. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om te kijken of we nog iets voor je... Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat de communicatie niet aan je verwachtingen voldeed. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om te kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen.

Wanda V

Prima verzorgd!

Jos Bruyns

Alles was in orde

Ina Bossen

Snelle levering en kwaliteit

Shabnam Farman

Hele fijne kwaliteit en snelle levering

Adrie Tak

In de sales een mooi dekbedovertrek gekocht. Ziet er mooi uit en de kwaliteit is ook prima. Als deze net zolang meegaat als de vorige, namelijk 22 jaar, dan gaat hij ons waarschijnlijk overleven.... In de sales een mooi dekbedovertrek gekocht. Ziet er mooi uit en de kwaliteit is ook prima. Als deze net zolang meegaat als de vorige, namelijk 22 jaar, dan gaat hij ons waarschijnlijk overleven. Dank Eesenza voor jullie prachtige artikelen.

Koen Vandervelde

Prima, enkel is het zeer onduidelijk wat uiteindelijk de leveringssplaats is.

James Mijdrechf Gerwin Van der waaij

Snelle levering, mooi product

Dominique

Heel goed, alles is correct en heel goed verzorgd aangeleverd. De dekbedovertrekken waren elk nog in een eigen stoffen hoes (zelfde stof als van het dekbed zelf!) verpakt.

Willy Gillissen

Prachtige kwaliteit,mooi design