Bestelgemak & service
Kwaliteit van het artikel
Levering

G.M. de Raad-Kuijer

Is online gegaan… dat ging goed door de bijgevoegde maattabel, normaal zou ik hebben getwijfeld om maat S te nemen.
Maar die was perfect

Monique van den Munckhof

Usha Maureen Kisoor-Sewnath

Bestellen artikel omdat er wordt aangegeven op de website op een werkdag voor 23:59 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd, 4 dagen later pas bezorgd. Hadden de artikelen voor een speciale... Bestellen artikel omdat er wordt aangegeven op de website op een werkdag voor 23:59 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd, 4 dagen later pas bezorgd. Hadden de artikelen voor een speciale gelegenheid nodig en dat was 3 dagen na de bestelling!

Reactie ESSENZA HOME:

Bedankt voor je feedback en onze excuses voor het ongemak. Je bestelling is donderdagavond geplaatst en vrijdagochtend aan DHL meegegeven voor avondlevering op vrijdag. Helaas heeft de zending bij... Bedankt voor je feedback en onze excuses voor het ongemak. Je bestelling is donderdagavond geplaatst en vrijdagochtend aan DHL meegegeven voor avondlevering op vrijdag. Helaas heeft de zending bij DHL vertraging opgelopen, waardoor deze pas op de eerstvolgende mogelijkheid, maandagavond, is afgeleverd. We begrijpen dat dit vervelend is en zullen hier zeker contact over opnemen met DHL. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Petra Zwiers

Erg goed

Wilma Stokman

Snel en netjes

Suzanne Ausems

Ik heb een dekbedovertrek gekocht. Deze was snel geleverd.
Alleen de kleur van het dekbed, met name de binnenkant verschilt nogal met wat er op de website staat.

Reactie ESSENZA HOME:

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was. Wat betreft de kleur, we gaan dit zeker nog even nakijken. Soms kunnen kleuren op een scherm iets anders overkomen, en dit kan ook... Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was. Wat betreft de kleur, we gaan dit zeker nog even nakijken. Soms kunnen kleuren op een scherm iets anders overkomen, en dit kan ook per scherm variëren. Hopelijk bevalt het dekbedovertrek verder goed!

Jenny Laros

Alles naar wens verlopen.

Corine Ellens

Super mooi dekbed besteld en ontvangen!

HWM van Akkeren

Positief