ESTAhome

Marnix Smit

Product helaas nog niet ontvangen.

Suzet Wever

Zeer goed, snelle en correcte aflevering

Marise Barhorst

Na 2 weken de bestelling nog niet ontvangen. Kreeg wel een mail voor feedback..

Suzanne Schuchard

Slecht, duurt erg lang voordat we een behangstaaltje van 2 euro toegestuurd krijgen (we wachten nu al 10 dagen, waarom moet dit zo lang duren?)

Carolien Verhoeff

Mooi behang. Ik heb alleen bestelnummer #100013414 nog niet ontvangen. Besteld op 5 mei..

Nina

Snelle verzending van mijn aangevraagde staal. Deze staal gaf ons een goed beeld van het behang. Wel kwam die erg gekreukt aan doordat deze in een gewone envelop verzonden was.

Stoutjesdijk

Ruime keuze en snelle levering. De kwaliteit van het behang dat ik besteld heb (driehoekjes behang) viel mij alleen erg tegen. Er zit een patroon in wat helemaal niet mooi aansluit, ook niet als het... Ruime keuze en snelle levering. De kwaliteit van het behang dat ik besteld heb (driehoekjes behang) viel mij alleen erg tegen. Er zit een patroon in wat helemaal niet mooi aansluit, ook niet als het om banen van 1 rol ging. De bedrukking was ook niet overal even mooi. Het behang kon op de naden niet afgepoetst worden, want dan ging alle kleur eraf. Prijs-kwaliteit voor dit behang vond ik niet in verhouding.

Flores

Goede, snelle service. Betaalbaar behang van goede kwaliteit

Vce Smit

Keurig net bedrijf