ESTAhome

Adrienne Speek

Ik kwam 1 rol behang te kort. Ene dag besteld volgende dag al lekker vroeg in huis om het project af te kunnen maken. Top!

Mark Maris

De bestelling en levering zijn goed verlopen, echter zijn we totaal niet tevreden over de kwaliteit van het behang. We hebben een klachten mail verstuurd, maar tot op heden geen reactie. Helaas zijn... De bestelling en levering zijn goed verlopen, echter zijn we totaal niet tevreden over de kwaliteit van het behang. We hebben een klachten mail verstuurd, maar tot op heden geen reactie. Helaas zijn we voorlopig niet tevreden.

Ingrid van der Spoel

Zeer goed, snelle levering van het bestelde

Josephine van Itallie

Prima, aantal stalen besteld. Helaas wel 1 verkeerde staal ontvangen, juiste sticker met tekst “golden palmtree” oid en het is een blauw behang.

bonne van Kruijssen

Zeer slecht

Carlo Laak

De website zit goed in elkaar. Beetje jammer dat je 2eur dient te betalen voor een staaltje waarvan de printkwaliteit/voorbeeld erg slecht was

Inez Vos

Voor 2 euro per staal verwacht je meer dan wat je krijgt. Verder heb ik 2 verkeerde stalen ontvangen, ze kwamen niet overeen met de online afbeelding.
Puur op basis van deze ervaring zou ik...
Puur op basis van deze ervaring zou ik vrienden niet aanbevelen om stalen behang op te vragen. Voor andere zaken heb ik geen ervaring.

Corine Sap

Zeer tevreden vlotte levering en goeie kwaliteit van begang

Yentl Speybrouck

Gemiddeld

Rachel Bos

Het bestelde product is na 2 weken nog niet binnen.