Het bestelde product is na 2 weken nog niet binnen.
Nicole
Reageren niet meer op e-mails als er klachten zijn over bestelde product of informatie wordt opgevraagd en oplossing.
Nancy Hulswit
Voor het opsturen van behangstalen wordt 2,- in rekening gebracht. Logisch. Persoonlijk vind ik het echter wat overdreven om ook voor het aanvragen van meerdere stalen tegelijk 2,- per staal te...Voor het opsturen van behangstalen wordt 2,- in rekening gebracht. Logisch. Persoonlijk vind ik het echter wat overdreven om ook voor het aanvragen van meerdere stalen tegelijk 2,- per staal te rekenen.
Verder prima teverden over de stalen en het versturen ervan.
Pierpaolo Flesia
Yvette Barahona
Makkelijke website
Trees Zetzema
Snel rn correct
Marleen Braams
Heb een behangstaal besteld - ik prima op tijd aangekomen. Met dank!
thomas devoghel
Grote keuze waar je gericht door kan grasduinen. Dit door de ordening in diverse thema's. De levering gebeurde heel snel en correct. Kwaliteit van het behangpapier is prima in orde en...Grote keuze waar je gericht door kan grasduinen. Dit door de ordening in diverse thema's. De levering gebeurde heel snel en correct. Kwaliteit van het behangpapier is prima in orde en conform de prijs.
Maarten Langerak
Goede communicatie, snel leveren
a ijzerman
Netjes geholpen, mooie grote stukken behang sampelen. Alleen jammer dat je er best lang op moet wachten tot dat ze op gestuurd werden.