9.6/10
Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Jorrit

Geweldige service en vakmanschap, ik raad iedereen deze kliniek aan als je een haartransplantatie wil doen

Jimmy Hendrix

Van begin tot eind super geholpen. Heel vriendelijke mensen die allemaal voor je klaar staan. Extra compliment naar Havva en Rukiye die je begeleiden in perfect Nederlands.

Klaas koldijk

De behandeling in de kliniek is erg goed gelopen! Veel lof voor onze tolk Havva en Rukiye voor hun begeleiding en zorg. De artsen voor hun deskundigheid en zorgvuldigheid. Zeker een aanrader!

Onnis Bonet Diaz

Mijn ervaring met Esteworld was van begin tot eind uitzonderlijk. De kliniek straalt professionaliteit uit en biedt zorg van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met oprechte aandacht voor elke... Mijn ervaring met Esteworld was van begin tot eind uitzonderlijk. De kliniek straalt professionaliteit uit en biedt zorg van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met oprechte aandacht voor elke patiënt.

Voorafgaand aan mijn bezoek deed ik uitgebreid onderzoek en bekeek ik vele video's op YouTube. De kliniek maakt indruk met een moderne uitstraling, geavanceerde technologie en een ervaren team. Dit werd volledig bevestigd toen ik de kliniek binnenstapte; alles straalde netheid en deskundigheid uit.

Vanaf het warme ontvangst tot aan de zorgvuldige begeleiding tijdens de behandeling, voelde ik me in goede handen. Het personeel nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en stelde me op mijn gemak. Iedere stap van de behandeling werd helder uitgelegd, wat een gevoel van vertrouwen gaf.

Voor Nederlanders die op zoek zijn naar een betrouwbare kliniek in het buitenland, is Esteworld zonder twijfel een aanrader. Hier staan kwaliteit en professionaliteit voorop. Mijn ervaring was uitstekend, en ik kijk er met een tevreden gevoel op terug.
Rutger, Rukiye, Esma, Mert en Cengiz bedankt allemaal.

Frank Binkhorst

In 1 woord geweldig, wat een verzorging en een zorgzaam personeel. Heb met verwondering gekeken naar de vakmanschap en het geduld en alsmede het resultaat. Nu een jaar wachten op het eind... In 1 woord geweldig, wat een verzorging en een zorgzaam personeel. Heb met verwondering gekeken naar de vakmanschap en het geduld en alsmede het resultaat. Nu een jaar wachten op het eind resultaat
Mvrgr Frank

Leon

Mijn ervaringen voor mijn haartransplantatie met Esteworld NL zijn een eerlijk consult, gericht op kwaliteit en een top begeleiding in NL en de clinic in Turkije. Echt fantastisch!

Tringo Schut

Ik ben vanaf moment 1 goed ontvangen op het vliegveld door de chauffeur! Vanaf daar ben ik constant geholpen wanneer ik vragen had of hulp nodig had. Esma heeft alles goed voor mij vertolkt en heeft... Ik ben vanaf moment 1 goed ontvangen op het vliegveld door de chauffeur! Vanaf daar ben ik constant geholpen wanneer ik vragen had of hulp nodig had. Esma heeft alles goed voor mij vertolkt en heeft mij alles qua nazorg heel duidelijk uitgelegd. Ik ben dik tevreden!

Mike

Geweldige ervaring, van begin tot einde!

Geweldige ervaring, van begin tot einde!

Het was geweldig om met Joren & team in IJsselstein te ontmoeten voor het eerste consult. Ik voelde me meteen op mijn gemak, en het deskundige en prettige gesprek maakte mijn beslissing om voor Esteworld te kiezen gemakkelijk.

Het proces in Turkije verliep erg soepel - vliegveld, hotel en kliniek transfers, Nederlandssprekende gastvrouwen (heel hartelijk dank Esma!), alles was zeer goed geregeld. De hele transplantatie procedure was zeer professioneel, met duidelijk overleg met de chirurgen en anesthesiologen omtrent de meest natuurlijke haarlijn en dergelijke voordat de procedure begon. De procedure zelf was grotendeels pijnloos en het personeel zorgde tijdens de procedure heel erg goed voor mij. Ook de communicatie voor, tijdens en na de procedure was zeer goed geregeld (zowel met het team in Turkije als in Nederland).

De haartransplantatie was nog maar een paar weken geleden, dus ik kan nog geen commentaar geven op de resultaten, maar gezien het overweldigende aantal positieve klanten dat er eerder is geweest en de zeer positieve ervaring die ik had, weet ik zeker dat de resultaten geweldig zullen zijn. Ik zou Esteworld zeker aanbevelen!

Geert Philipsen

Over het algemeen heb ik een zeer goede ervaring met Esteworld en kan ik op basis van de huidige ervaring, het voortraject en behandeling, het bedrijf aanbevelen. Een goed voortraject met duidelijke... Over het algemeen heb ik een zeer goede ervaring met Esteworld en kan ik op basis van de huidige ervaring, het voortraject en behandeling, het bedrijf aanbevelen. Een goed voortraject met duidelijke informatie. Attente en betrokken mensen in Turkije die bereid zijn om je te helpen.

Nu is het afwachten wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in. Ze waren lovend over het donor gebied en de hoeveelheid multi grafts, maar ik denk dat ze dat tegen heel veel mensen zeggen. Nog even afwachten of dat zijn vruchten afwerpt.