9.6/10
Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Stievie

Esteworld was écht goed. Al 2de haartransplantatie nu. Eerste was in Belgie. Deze was veel beter zowel qua kwaliteit, prijs en voor-en nazorg! Ik deed ook Acell. Akya en Roekiye hebben ons zeer goed... Esteworld was écht goed. Al 2de haartransplantatie nu. Eerste was in Belgie. Deze was veel beter zowel qua kwaliteit, prijs en voor-en nazorg! Ik deed ook Acell. Akya en Roekiye hebben ons zeer goed begeleid. Was zeer aangenaam!

Farz

Begeleiding door Esma en Joren heb ik als zeer prettig ervaren. Ze weten je gerust te stellen vanaf het eerste moment. Je wordt goed geïnformeerd en er zijn regelmatig contact momenten. Alles is... Begeleiding door Esma en Joren heb ik als zeer prettig ervaren. Ze weten je gerust te stellen vanaf het eerste moment. Je wordt goed geïnformeerd en er zijn regelmatig contact momenten. Alles is goed geregeld van begin tot einde. Het medisch team is zeer kundig en oplettend. Ze nemen alle tijd voor je en zijn zeer vriendelijk.

Khadija

De ontvangst en begeleiding op de haar afdeling door Esma was voortreffelijk.
Ik ben goed ingelicht en alle vragen werden geduldig beantwoord.
Je wordt meegenomen in het proces en alles...
De ontvangst en begeleiding op de haar afdeling door Esma was voortreffelijk.
Ik ben goed ingelicht en alle vragen werden geduldig beantwoord.
Je wordt meegenomen in het proces en alles is tot in de puntjes geregeld.
De behandeling zelf verliep voorspoedig, het team is kundig, fris en vriendelijk.
Esteworld werkt zichtbaar volgens richtlijnen en maakt gebruik van de nieuwste technieken dat is mijn ervaring! Gr Khadija

DvO

Natuurlijk kijk je vooraf hier tegenop, maar ik kan je zeggen dat je uitstekend geholpen wordt zowel voor, tijdens en na de behandeling.

Wist niet dat er zulke organisaties waren met zo'n...

Wist niet dat er zulke organisaties waren met zo'n goede service. Na mijn akkoord wordt je bijvoorbeeld al door 5 verschillende mensen gewappt om je over alles tot in de kleinste detail in te lichten.

Kan hier wel paar A4'tjes over schrijven, maar dat ga ik niet doen.

Esteworld zal ik oprecht iedereen aanraden!

Yanis

Aangename behandeling, alles verliep zoals vermeld bij de consultatie in Nederland. Dankjewel Joren Rukiye en iedereen van Esteworld.

Stijn

Heel prettig, professioneel

S K

Esteworld is echt een hele fijne organisatie.

Esteworld is echt een hele fijne organisatie.

In september 2021 heb ik een neuscorrectie ondergaan. Hiervoor heb ik eerst wat onderzoek gedaan naar verschillende klinieken en dokters. Esteworld leek mij toen de beste optie, en dat bleek! Ik heb geen moment spijt gehad.

Ik ben inmiddels 9 maanden verder en zit tegen het eindresultaat. Hier ben ik zo tevreden mee. Ze hebben echt geluisterd naar mijn wensen en zijn niet hun eigen gang gegaan. Dit vond ik heel belangrijk. Het herstel ging zo soepel in Istanbul dat ik er een city tripje van heb kunnen maken. Ik heb weinig pijn gehad. Dit mede door de kundigheid van de dokters.

Als je een ervaring wilt waar alles tot in de puntjes voor je geregeld is, dan is dit de juiste plek! Het is het voor mij allemaal waard geweest.

Vincent

De chirurgen, verpleegkundigen en begeleiding zijn zeer deskundig en professioneel! De kliniek is super modern en en schoon. Doordat ze zoveel harttransplantaties uitvoeren per week, is het een... De chirurgen, verpleegkundigen en begeleiding zijn zeer deskundig en professioneel! De kliniek is super modern en en schoon. Doordat ze zoveel harttransplantaties uitvoeren per week, is het een geoliede professionele machine, weten ze precies wat ze doen, werken ze met de nieuwste esthetische technieken op harttransplantatie en streven ze absoluut voor 100% klantvriendelijkheid en tevredenheid!
Tot slot wil ik nog mijn waardering uitspreken over Havva die mij de hele dag heeft bijgestaan als tolk, aanspreekpunt en support: hartelijk dank voor de prettige gesprekken, support en niet te vergeten de attentie voor mijn verjaardag!!! Je was top!!! Ik wens je nog heel veel werkplezier en succes bij Esteworld!!

Elsan

Ik ben bij Esteworld gekomen via een vriend. Na een gesprek bij Esteworld in Nederland zijn wij uiteindelijk samen naar Turkije afgereisd om een haartransplantatie te ondergaan. We zijn goed... Ik ben bij Esteworld gekomen via een vriend. Na een gesprek bij Esteworld in Nederland zijn wij uiteindelijk samen naar Turkije afgereisd om een haartransplantatie te ondergaan. We zijn goed ontvangen en erg goed geholpen. Alles werd super duidelijk uitgelegd en de operatie verliep heel goed. Het mooie van Esteworld is dat er constant een Nederlandse tolk je begeleid en waaraan je al je al je vragen kunt stellen.
Iedereen was super vriendelijk en professioneel.