In december 2020 behandeling uitgevoerd. Nu zo’n acht maanden verder erg tevreden over het resultaat. Eerste gesprek met Margo in IJsselstein gaf me veel...Zo’n acht maanden later..
In december 2020 behandeling uitgevoerd. Nu zo’n acht maanden verder erg tevreden over het resultaat. Eerste gesprek met Margo in IJsselstein gaf me veel vertrouwen. Dit was geen goedkoop verkooppraatje, maar een onderbouwd en kundig advies. Het hele traject heb ik als professioneel ervaren.
Helaas viel de verdoving tegen. Rond de middag raakte de verdoving uitgewerkt. Ik kreeg extra verdoving toegediend maar heb ondanks dit langere tijd buitengewoon veel pijn gehad. Dit viel mij vies tegen omdat ik voor een roes gekozen had. Hiermee was mij een geheel pijnloze behandeling beloofd maar dat was het zeker niet. Dit was erg vervelend maar wel het enige wat tegenviel.
De Nederlandssprekende hostes Semanur was erg betrokken, superlief en had humor. Zij werd bijgestaan door Gülay die ook erg lief was. Ik gun hun iedereen die deze behandeling overweegt. Ze stonden aan mijn bed tijdens het uitwerken van de verdoving en hebben mij erdoorheen geholpen. Toppers!
Het allerbelangrijkste is toch het resultaat. Ik had maximaal ingezet met een dubbele FUE saffier haartransplantatie (5300 crafts) + ACELL. Volgens Margo durfde zij met deze behandeling een 9 te beloven voor het eindresultaat. Ze had gelijk. Ik heb gewoon weer een volle bos haar en ben hier super blij mee.
Voel me helemaal blij met mijn nieuwe look. Volgens mijn kapper één van de beste haartransplantaties die zij had gezien. Complimenten dus voor Esteworld. Als een ander mij om advies vraagt beveel ik Esteworld graag aan!
Raymon
In Turkije hebben ze 3500 grafts laten zetten, meer dan...Uiteindelijk gekozen voor Esteworld voor een haartransplantatie, veelal omdat het na veel research mij de beste keus leek.
In Turkije hebben ze 3500 grafts laten zetten, meer dan verwacht omdat ik oorspronkelijk alleen de inhammen wilde bedekken.
Ik had overigens na het transplanteren in het hotel mijn hoofd gestoten en daarbij een paar haarzakjes verloren. De volgende dag mocht ik terugkomen en werd alles voor mij hersteld. Echt super geregeld! Ook de nazorg is perfect en kan je altijd met je vragen of problemen terecht.
Joost
Heel prettige ervaring met Esteworld! Men is heel klantgericht, alles is perfect geregeld en ik ben heel blij het het eindresultaat.
FD
Ik ben zeer tevreden, de behandeling ging helemaal zoals van tevoren beschreven. Zeer goede service zowel in Nederland als in Turkije. Ik kreeg zelfs veel meer grafts dan oorspronkelijk gepland...Ik ben zeer tevreden, de behandeling ging helemaal zoals van tevoren beschreven. Zeer goede service zowel in Nederland als in Turkije. Ik kreeg zelfs veel meer grafts dan oorspronkelijk gepland zonder dat daar extra kosten voor in rekening werden gebracht. Ben nu 6 maanden na de transplantatie al erg blij met het resultaat. Ik kan Esteworld van harte aanraden!
David
Ik heb eigenlijk nog nooit de tijd gepakt om één review ergens te zetten. Maar deze keer vind ik het echt wel nodig. Ik zou het heel duidelijk en simpel in 1 zin kunnen zetten: Doen bij Esteworld!!!...Ik heb eigenlijk nog nooit de tijd gepakt om één review ergens te zetten. Maar deze keer vind ik het echt wel nodig. Ik zou het heel duidelijk en simpel in 1 zin kunnen zetten: Doen bij Esteworld!!! Maar ik wil graag de lange versie geven. Ik ben nu 40 jaar en bij mijn 21ste begon mijn haarlijn en inhammen wat na achter te trekken en dat is ook wel gestopt na een tijd, maar ik voelde mij er niet goed bij deze grote inhammen en achteruit gelopen haarlijn. Vele jaren gingen voorbij, totdat ik toch eens een haartransplantatie ging overwegen. Maar hoe begin je hier aan, zo veel vragen…. Een doolhof op het web over haartransplantatie , Ben ik uitgekomen bij een kennis van een kennis waarmee ik heb afgesproken, die een haartransplantatie had ondergaan op een andere plaats maar hij rade mij toch estworld aan , omdat verschillende vrienden van hem er waren geweest en hij vond die resultaat geweldig. Maar ik had dus nog niks met mijn eigen ogen gezien. Ik heb dan een afspraak gemaakt in estworld IJsselstein , waar ik 144km voor moest rijden. Daar had ik dan een gesprek met een van de consult, bij dat gesprek had ik een heel goed gevoel, het kwam tot mij over dat ze me wouden helpen maar niks verkopen, ze waren heel eerlijk met mij en nergens een dwang. Met al deze duidelijke eerlijke info en goed gevoel, stapte ik in mijn hoofd over de lijn dat ik het wou doen. Bij het thuiskomen heb ik er dan ook zo snel mogelijk werk van gemaakt om verlof te krijgen en vlieg tickets te kopen, daarna stond mijn afspraak vast. En heel goed op de hoogten gehouden met whatsapp. Voor het vertrek maakte ik mij toch wel wat zorgen hoe zal ik het vinden, ik kan de taal niet. Maar daar verliep alles super gemakkelijk en professioneel, van de taxi’s tot de chirurg. Je word daar constant duidelijk goed op de hoogte gehouden door whatsapp en in de clinic zijn 2 Nederlandse vriendelijke dames, die constant in de buurt zijn om je vragen te beantwoorden. Dat geeft een heuse geruststelling. Elk persoon krijgt daar echt appart de volle aandacht en het is daar zeker geen band werk. Dan over de operatie heb ik alleen de verdoof spuiten gevoeld en voor de rest helemaal geen pijn. Het ergste voor mij was dat ik 9 dagen op mijn rug moest slapen en 1 maand geen sport. Dus als het dat maar is voor een haarbos. Ik ben nu aan dag 10 van mijn haartransplantatie en tot nu tot ben ik meer dan tevreden en raad het iedereen bij estworld aan. Deze zullen normaal nog uitvallen, maar ik wacht vol vertrouwen en geduld tot deze haargroei begint achter 4 maanden. En hoop op een resultaat dat wat ik vandaag heb als haar.
RN
Zeer prettig en professioneel, eerder elders haartransplantatie laten doen wat qua medische behandeling prima was echter, Esteworld is veel meer een "compleet pakket". Door onvoorziene...Zeer prettig en professioneel, eerder elders haartransplantatie laten doen wat qua medische behandeling prima was echter, Esteworld is veel meer een "compleet pakket". Door onvoorziene omstandigheden vanuit mijn werd mijn behandeling paar dagen uitgesteld. Ticket zelf gewijzigd maar hotel werd helemaal door Esteworld opgelost. Dank aan iedereen.
f c
Hallo allemaal , als nederlandse turk was ik zelf op zoek naar een ht voor mijn inhammen . Ik was zelf al in turkije op vakantie en dacht pak een ht mee einde vd vakantie bij esteworld . Ik had...Hallo allemaal , als nederlandse turk was ik zelf op zoek naar een ht voor mijn inhammen . Ik was zelf al in turkije op vakantie en dacht pak een ht mee einde vd vakantie bij esteworld . Ik had inhammen en een kruintje. Vrienden die hier geweest waren hadden me gezegd dat t een top kliniek is dus ik overtuigd en uiteraard ook van hun eindresultaat hiervoor gekozen . De behandeling was 4 aug maar werd uitgesteld door puisten op hoofdhuid (uiteraard is dit beter te vermelde in t begin dan daar op t operatie tafel ) nou week later kuurtje later zenuwachtig lag ik daar eindelijk. klein roesje gekregen was gewoon wakker want dat wou ik (angst voor alles En nog wat haha) voelde letterlijk niks Van de behandeling . Dr cemal en zn 3 leuke assistenten zijn echte toppers. Tijdens de pauze moest ik plassen stond ik wat te snel op waardoor me bloeddruk daalde … ging bijna neer maar goed geholpen door deze toppers haha 4 dagen nu verder alles ziet er goed uit voel me ook stuk beter en sterker dan de 1 e dag je herstelt heel snel. Slapen op kussentje is wel kut maaajaa da hoort erbij eve 10-14 dagen doorbijten , voor iedereen dikke aanrader ik voelde me niet eens in turkije nog beter dan mn tandartsenpraktijk in nederland )
Tim
Een top ervaring! Alles was goed geregeld, vanaf het consult tot aan de dagen na de behandelingen.
Jeffrey
Alles naar wens en volgens afspraak verlopen. Goede begeleiding van aankomst tot vertrek.